tomaz
Aktywny
Może to dlatego, że amerykańskim dziennikarzom nie płacą Niemcy?![]()
Im najwyraźniej nikt nie płaci za wyniki, bo nawet Cadillac odpadł w przedbiegach
A AR nie ma budżetu na takie akcje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może to dlatego, że amerykańskim dziennikarzom nie płacą Niemcy?![]()
Test jest strasznie naciągany i nieobiektywny mimo tego że ją na końcu chwalą że to "najlepsza Alfa w historii".
https://www.youtube.com/watch?v=f0BNNGLpesw
Ciekawe, w 7 minucie pani sprzedawczyni mówi że zimą będzie wersja SW
Ten test to jakaś totalna porażka. Poza tym co napisałeś "ujął" mnie fragmentem o dźwięku - napisali, że silnik Alfy brzmi "nieco sztucznie", natomiast BMW mimo że wspomagany głośnikami jest "wyjątkowo rasowe"
Większej bredni dawno nie słyszałem!![]()
No właśnie mi się te czerwone fotele bardzo nie podobają.. jestem ciekaw czy w veloce można zamówić czarne fotele ale przód jak i boki czerwone - tak jak jest to w Q.o do tego czerwonego wnętrza - wygląda jak w burdelu. Nigdy mi się ten kolor wnętrza nie podobał ale przy tym czerwone skóry w Giuliettcie to szczyt elegancji
Jak nie ma być bardziej plytki jak pod podłoga masz most?Czyli bagażnik nie najgorzej. W salonie jakoś taki płytki mi sie wydawal w porównaniu ze 159
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka