[Giulia] Giulia- Testy, filmy, zdjęcia.

Test jest strasznie naciągany i nieobiektywny mimo tego że ją na końcu chwalą że to "najlepsza Alfa w historii".

Przeczytałem.

Test z końca lata, czy początku jesieni 2016 r. kiedy Giulia do testów nie miała jeszcze AT.

W sumie pomijając "wynik" (AT vs MT), to z treści wynika, że Alfa jest lepszym autem do codziennego użytkowania, a niuanse prowadzenia można uznać za marginalne - zwłaszcza po zapoznaniu się z opiniami innych, np. Chrisa Harrisa, który wysoce ceniąc BMW. w podsumowaniu 2016 r. uznał spośród 18 aut (różnych klas) Giulię za lepszą od BMW 4 GTS, plasując ją tuż za zwycięską 911 R.

Ostatnia edycja:
A tu jeszcze czarna Veloce z POL-CARU

844553891_6_1080x720_280-km-veloce-at8-q4-.jpg

przy okazji natknąłem się gdzieś na takie wnętrze

844538063_5_1080x720_20-tubro-benzyna-200-km-at8-w-sobieslaw-zasada-automotive-malopolskie.jpg844538063_6_1080x720_20-tubro-benzyna-200-km-at8-w-sobieslaw-zasada-automotive-.jpg844538063_7_1080x720_20-tubro-benzyna-200-km-at8-w-sobieslaw-zasada-automotive-.jpg

Ten test to jakaś totalna porażka. Poza tym co napisałeś "ujął" mnie fragmentem o dźwięku - napisali, że silnik Alfy brzmi "nieco sztucznie", natomiast BMW mimo że wspomagany głośnikami jest "wyjątkowo rasowe" :D
Większej bredni dawno nie słyszałem! :D

Też to przeczytałem to parsknąłem śmiechem... Wszystkie te nowe BMW/Audi brzmią jak na konsoli ale cóż.

Co do tego czerwonego wnętrza - wygląda jak w burdelu. Nigdy mi się ten kolor wnętrza nie podobał ale przy tym czerwone skóry w Giuliettcie to szczyt elegancji ;)

o do tego czerwonego wnętrza - wygląda jak w burdelu. Nigdy mi się ten kolor wnętrza nie podobał ale przy tym czerwone skóry w Giuliettcie to szczyt elegancji
No właśnie mi się te czerwone fotele bardzo nie podobają.. jestem ciekaw czy w veloce można zamówić czarne fotele ale przód jak i boki czerwone - tak jak jest to w Q.

co do czerwonych skor, trzeba zobaczyc na zywo, ale w alfie to przechodzi i pasuje i ja bym bral. do czerwonej bym co prawda nie ladowal czerwonych siedzen (tylko deske i boczki) , bo to juz troche za duzo, ale do grafitu czy niebieskiego jak najbardziej(ale do niebieskiego sie nie da niestety, a to moj typ poki co)

co do fatalnej kolorystyki , to na stocku sa alfy czerwone z brazowa skóra, takie zestawienie wyglada ohydnie imho.

wg konfiguratora jak siedzenia czerwone to i deska i na odwrot, ale moze trzeba rozmawiac z dealerem i zrobic niestandardowa konfiguracje. mi gosc z salonu z bielska powiedział ze sa szanse na pozakatalogowe konfiguracje, ze moga złożyć zapytanie i jesy szansa ze fca sie zgodzi. mi chodzilo wlasnie o to czy mozna do niebieskiej włożyć deske i siedzenia czerwone. i mialbym to gdzies ze ktos brdzie mial burdelowe skojazenia, nie moj problem.

Ostatnia edycja:
Proszę się trzymać tematu. Opinie i przemyślenia można pisać w temacie ogólnym o Giulii lub w wątkach z tym autem (Nasze Belle).

Czyli bagażnik nie najgorzej. W salonie jakoś taki płytki mi sie wydawal w porównaniu ze 159

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Nie most tylko przekładnię główną i półosie

Lista dotychczasowych tytułów zdobytych przez Giulię zamieszczona w spocie reklamowym “Never stop”

Ecco la lista completa dei premi vinti dall’Alfa Romeo Giulia che vengono riepilogati nel video ufficiale “Never stop” pubblicato da Alfa Romeo sul suo canale ufficiale di Youtube: Auto Europa 2016 UIGA, Novità dell’anno 2017 Quattroruote, Goldene Lenkrad Auto Bild, Best Car 2017 Auto Motor Und Sport, EurocarBody 2016 Automotive Circe Intl, Design Trophy Auto Zeitung, Sports cars of the Year Auto Bild Sportscars, Car ot the Year 2016 TopGear, Most Awaited Car WhatCar?, Best Car of Frankfurt Motorshow 2015, Best Car of Gineva Motorshow 2016, Best Car 2016 L’Automobile Magazine, Most beautiful car of the year Turbo, Best Cars 2016 Awards Motorpress Iberica, Best Mild-Sedan Autopista, Best Launch of the year 2016 AutoScout24.

https://www.youtube.com/watch?v=MceMtbjcASY

Amortyzatory
Powrót