[Giulia] Giulia- Testy, filmy, zdjęcia.

ZARFAECN3H7529267_1034_10108234_max_1.jpgZARFAEBN7H7531394_1034_10108154_max_1.jpg
W podobnych warunkach. Volcano i stromboli

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Jakby nie miała ograniczenia założonego to by spokojnie ponad 250 poleciała. Ja u siebie sprawdzam okna przy 120 :D

Wracając do tematu COTY - to wybór crossovera czyli Peugeota 3008 który nie ma nawet napędu 4x4 , to jak wybranie Leafa o którym już pisałem: co to za samochód którym nie pojedziesz na wczasy (Leaf) co to za crossover który nie ma porządnego napędu (do "crosu" się nie nadaje). Wszystko schodzi "na psy"

Wracając do tematu COTY - to wybór crossovera czyli Peugeota 3008 który nie ma nawet napędu 4x4 , to jak wybranie Leafa o którym już pisałem: co to za samochód którym nie pojedziesz na wczasy (Leaf) co to za crossover który nie ma porządnego napędu (do "crosu" się nie nadaje). Wszystko schodzi "na psy"

Ale wiesz ze ten crossover nie pochodzi od tego crossu o jakim myslisz w kontekscie bezdrozy?
Crossover wzielo sie od auta stojacego pomiedzy roznymi stylami nadwozia. Wiekszosc crossoverow nie ma napedu na tyl. Mylisz ten segment z suvami.

Mam wrażenie (odwrotne) że większość ma ten napęd 4x4 (często w opcji) a nieliczne nie mają. Nadwozie na podwyższonym zawieszeniu sugeruje zdolność pokonywania terenu - co jest powiązane z odpowiednim napędem

Całkiem dobre ;)

1ST PLACE: ALFA ROMEO GIULIA

Efficient, economical, quick, safe, and without question the most fun to drive, the Giulia is a car we’re willing to gamble on despite its reliability legacy and lack of cost-of -ownership data.

Sorry, mój duży błąd braku precyzji:(.
Nie ma na pierwszym miejscu, więc test się nie liczy:).

A napisałem to złośliwie, bo ostatnio jakaś Beemka jechała mi na samym zderzaku bez względu na moje przyśpieszanie i (ostrożne) hamowanie.

Giulia Quadrifoglio była w drugim odcinku 24 sezonu Top Gear. Oglądał ktoś jak wypadła, bo załapałem się tylko na okrążenie na torze? Zrobiła czas 0,2s lepszy od BMW M3.

Amortyzatory
Powrót