[Giulia/Stelvio] ACC, manetki Apple Car Play, Race Mode, kamera cofania Retrofit etc.

chłopaki mam kilka pytań odnośnie tych asystentów ponieważ w poprzedniej Stelvio nie miałem nic - teraz siedzi MY 2024 i tak - asystenta pasa ruchu mam, czujnik martwego pola jest ACC plus jest dołożyłem HAS (o dziwo właściwy bajt był) i pytanie - jak sprawdzić czy mam np TJA i co mi brakuje? kierownica z czujnikami też jest

Załączniki

• Bez nazwy 2.jpg
    Bez nazwy 2.jpg
    86.7 KB · Wyświetleń: 23
  • HAS.jpg
    HAS.jpg
    83.8 KB · Wyświetleń: 22
Normalnie włącz przyciskiem jak HAS (lewy dolny na niższym panelu który pokazujesz) tylko podczas jazdy z niską prędkością, np 40km/h po mieście. Załączy Ci się komunilat o TJA zamiast HAS.
Po czym zapomnij o tym niedorobionym gównie.
Żeby działał TJA to jest także inny bit w 166 potrzebny do ustawienia w proxi niż ten od HAS.

Ostatnia edycja:
chłopaki mam kilka pytań odnośnie tych asystentów ponieważ w poprzedniej Stelvio nie miałem nic - teraz siedzi MY 2024 i tak - asystenta pasa ruchu mam, czujnik martwego pola jest ACC plus jest dołożyłem HAS (o dziwo właściwy bajt był) i pytanie - jak sprawdzić czy mam np TJA i co mi brakuje? kierownica z czujnikami też jest
wczoraj Ci przecież na messengerze pisałem, też dzwoniłem ale nie odebrałeś. sprawdź po prostu:) inna sprawa że jak proxi Ci robiłem review to chyba wspominałem że masz TJA.

Amortyzatory
Powrót