[Giulia/Stelvio] ACC, manetki Apple Car Play, Race Mode, kamera cofania Retrofit etc.

niegowic

Nowy
Auto
Alfa Romeo Stelvio
Hejka,
Gadałem z gościem Eng-custom I jeśli będzie nas kilka osob to gość przyjedzie w jeden z majowych weekendów. Miejscowość Skawinki pod Krakowem ewentualnie moze dostosowac jak się dogadamy.

Pytanie czy są chetni? Ja napewni na Android Auto. I zastanawiam sie nad Race Mode;)

cennik jaki mi podal poniżej.

Alfa Giulia - Stelvio

- Paddle - 550€
- ACC - 220€
- CarPlay .Android auto is possible only in radio with software 57.XX.XX and more - 250€
- Race Mode - 240€
- Screen LCD OEM - 550€
- rear camera OEM - 450€

Jeep -

- Rear camera OEM 300€
- Navi system OEM 6.4” 400€
- Navi system OEM 8.4” 600€
- Jeep Rengade ACC 180€
- Jeep Compass ACC - 250€

Prosze piszcie moze byc w poście albo na priv bo zbieram listę.

Widac ze gosc wie co robi link do jego profilu na FB: https://www.facebook.com/engcustom.engcustom/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Pytanie czy to cena robocizny i kodowania czy samo kodowanie? Bo 220e z acc wiedząc że mes to robi to trochę duża cena.
Tak samo rear camera, 450e??? Kamera kosztuje 500zl max kabel 40zl. A włączyć w mesie to 5 min roboty.
Ja dam znać za tydzień jak wrzucę dna race i zrobię proxi.
Ew będę chętny na dna race (jak proxi nie ogarnie).

Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka

Pytanie czy to cena robocizny i kodowania czy samo kodowanie? Bo 220e z acc wiedząc że mes to robi to trochę duża cena.
Tak samo rear camera, 450e??? Kamera kosztuje 500zl max kabel 40zl. A włączyć w mesie to 5 min roboty.
Ja dam znać za tydzień jak wrzucę dna race i zrobię proxi.
Ew będę chętny na dna race (jak proxi nie ogarnie).

Wiedza kosztuje, tyle że on dodaje tez dealer Code do bazy z tego co mówił;)

Przełącznik kosztuje 60 euro diagnostyka w ASO 250zl netto, godzina roboczą montaż 220 zl netto i jeszcze goście nie wiedzą co i jak.. może nie jest tanio ale napewno bedzie dobrze :) ACC mozesz zrobic sobie sam, z AA/ACP nikt nie wie narazie jak to do końca zrobic u nas. Race Mode podobnie.. nikt nikogo nie zmusza :)

Tsk jak mówię ja może będę chętny na dna.
Możesz mnie wstępnie wpisać na listę

Jesscze kwestia, przylatuje i co? Masz mieć wcześniej cześci czy on przylatuje z częściami?

Ja bym chętnie skorzystał, ale jeszcze rok gwarancji :(
Przy AA bym się raczej nie bał bo to tylko soft. Przy reszcie jest to że jest ingerencja no ale to chyba też nie tak ze to wszystko obejmuje.. W sumie jeśli doda dealer Code do ACC to moze I gwarancja bedzie ;) nie wi3m jak to jest w systemie. Gość z tego co się orientuję chyba robi w FCA mozna podpytac bo jeśli tak to będzie wiedział jak sprawę załatwić;)

Jesscze kwestia, przylatuje i co? Masz mieć wcześniej cześci czy on przylatuje z częściami?

No jeszcze jest czas, więc pewnie Albo zamówi albo załatwi transport. Ceny pewnie takie same.. jak Bedzie lista chętnych to dopytam, mysle ze to do ogarnięcia;) jeśli gość robi dla FCA tak jak mi sie wydaje to da radę;)

Warto by było to wcześniej ustalić [emoji6]
Obstawiam że cena raczej z robocizna, bo inaczej by była jedna taka sama za wszystko [emoji6]

Warto by było to wcześniej ustalić [emoji6]
Obstawiam że cena raczej z robocizna, bo inaczej by była jedna taka sama za wszystko [emoji6]

Cena za komplet z tego co rozumiem mogę się upewnić na 101%

Dopytaj.
Ja przelacznik dna race mam i będę miał na aucie. Także u mnie jedynie kodowanie

Dodaje kody do bazy wiec w sumie opcja nie zniknie;) jeszcze nie spotkałem nikogo w Polsce co by to ogarniał;) nie mówię że nie ma. Jeśli jest to niech się odezwie na priv ;) wolę dac zarobić rodakom :)
145.jpg

Cena za komplet czesci plus robota

Ja bym wszedł w to , ACC + Apple car play

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

co to jest:
- Screen LCD OEM - 550€
?
daje/instaluje nowy wyświetlacz 8.8" czy jak?

- - - Updated - - -

ile za samo dodanie kodu opcji do ACC (wszystko będzie już zmontowane)?
ile za aktywację dna-race (też miałbym już założony przełącznik od Q)?
czy to jest tip-top z tym dodawaniem opcji, czy może tak sobie i jak FCA się zorientuje to może je cofnąć i robić jaja przy gwarancji?

Ja bym się pisał na CP i manetki, za jakiś czas ACC. Też jestem ciekawy tej opcji Sceen LCD Oem - czy to wymiana wyświetlacza na 8.8"?

Ostatnia edycja:
AA robi od wersji software 57, czy 56?
W sieci krąży soft 56, rzekomo gotowy pod AA.

Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót