Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
kolega QUBA przesadził z tą szpetnością ale gdy na koniec lat dziewięćdziesiątych wchodziła 156 byla olśnieniem, samochodem z innej planety w porównaniu do wtedy produkowanych aut. Gdy świeżo po debiucie na osiedlu pojawiła się 156 czerwony metalik, gdy jechała ruch zamierał. 159 była wyjątkowa, ale nie było już takiego kontrastu.W tym momencie spadłem z krzesła![]()
nie dobrze ... wiem że pewnie to analizowali i podjęli taką decyzje bo brakuje zapewne kasy lub/i ludzi ... ale mimo wszystko dużo osób czekało na SW (np. ja). Szkoda.
clubalfa.it napisał:Alfredo Altavilla importante leader del Chrysler Fiat Group EMEA area Automobili ha fatto una dichiarazione importante nelle ultime ore di Alfa Romeo Giulia Sportwagon. Questa versione di Julia atteso da molti appassionati del marchio Alfa Romeo, sembra che non torneranno. la sua uscita sarà annullata.
dlaczego? SW chocby w Europie to jest czesc globalnej sprzedazy - niech bedzie to tylko 20-25% produkcji Giuli, to ciagle obniza koszty produkcji sedanow, bo 95% czesci jest wspolnych. Jakos BMW 3 globalny product moze byc robione w wielu wersjach : limuzyna, touring, gran turismo, do tego zrobili serie 4 (ktora pewnie bazuje na 90% czesci z 3) a tam coupe, gran coupe, cabrio. chyba oni sie nie myla w trafnej polityce modelowej?Pomyślcie chwilę. Alfa chce być marką globalną. Kombi sprzedają się tylko w Europie... Byłoby to trochę dziwne jakby SW się pojawiło.
Dajmy czasu trochę, 156sw i 159sw pojawiły się później od sedana...
Nie wiem czy potrzebny im jest full size sedan,czy lepszy nie bylby mid size SWAlfa nie ma tyle siana, żeby naprodukować wersji nadwoziowych z nadzieją, że wyjdzie czy nie. A 20-30tyś SW które rocznie by się sprzedawało w Europie nie jest warta zachodu (to moja opinia, ok?) Co innego z Coupe. Może i w Europie szału nie zrobi, ale można to pchnąć i do US, Japonii, Chin czy Australii.
Nigdzie nie ma info o Giulii SW. Jest za to info o CoupeRoadstera przejął Abarth, więc to też temat zamknięty.