Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Szewc bez butów (już nie) chodzi, czyli chwalę się swoim![]()
* WSP nr 18 (bądź jak kto woli - Stelvio Q OE, bo są identyczne)
* Pirelli P-Zero 245/30R20 + 285/25R20
* Czujniki
* Czarne dekielki
* Nakrętki AR na zawory
* Czarne śruby zabezpieczające
* Ceramika na felgach
Ogólnie wymiata. Jeszcze tylko, żeby te krawężniki polikwidowaliSzewc bez butów (już nie) chodzi, czyli chwalę się swoim![]()
* WSP nr 18 (bądź jak kto woli - Stelvio Q OE, bo są identyczne)
* Pirelli P-Zero 245/30R20 + 285/25R20
* Czujniki
* Czarne dekielki
* Nakrętki AR na zawory
* Czarne śruby zabezpieczające
* Ceramika na felgach
Pokaż załącznik 269357Pokaż załącznik 269358Pokaż załącznik 269359Pokaż załącznik 269360Pokaż załącznik 269361Pokaż załącznik 269362Pokaż załącznik 269363Pokaż załącznik 269364Pokaż załącznik 269365Pokaż załącznik 269366
Czy tylko ja zauważyłem dodatkowo:
* Czarny dach
???![]()
Auto prezentuje się fenomenalnie.
Gdzie można dostać takie dekielki?
te czarno-srebrne mozna dostac na alfisti
https://shop.alfisti.net/Tuning-Sty.../Alfa-Romeo-Rim-Badge-Black-Silver::7969.html
w ASO chyba tylko kolorowe?
ja osobiscie kupilem od [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]ale jeszcze nie zalozone, narazie na kolorowych jezdze
Też się podłaczam do pytania. Wiesz może, czy pasowałyby do oz ultraleggera?
Wygląda świetnie - jest moc!
Pytanie techniczne, czy warto zakładać śruby zabezpieczające do auta które zazwyczaj nocuje w garażu, czy to nie ma sensu?
To już sam musisz sobie odpowiedzieć..
Jeśli zakładasz, że nie ma możliwości, bo ktoś ukradł koła, to wiadomo, że zab. nie są potrzebne.