Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dlaczego opona na tył ma niższy profil? Nie powinny być jednakowe tylko szerokością się różnić?
mało któ ori kupuje. czujniki się same wprogramowują po paru km jazdy.
mało któ ori kupuje. czujniki się same wprogramowują po paru km jazdy.
Też się zastanawiam nad tymi felgami do Giulietty. Czy te dekielki miałeś już z felgami czy co kupiłeś osobno?Jak juz pisałem, założyłem na zimę 18" podkowy ze 159, ale średnio mi się to podobało - za duże ET, felga jest ciut wypukła, opona węższa niż w 159, do tego żona mi te felgi zdążyła porysować przez ostatni sezon letni (jeździły w jej Giulietcie).
Kupiłem PSW Dubai Anthracite polished 18"x8" RT33 z eBaya z Włoch, dzisiaj przyszły:
Pokaż załącznik 252741Pokaż załącznik 252742Pokaż załącznik 252743
Wcześniej pytałem sprzedawce o producenta, zarzekał się że PSW to włoska firma (tak jest) i że produkowane są we Włoszech. Na pudełkach jednak Made in PRC.
No cóż... Trudno, moze będą OK, w końcu nawet ori felgi Giulii/Stelvio produkują w Tajlandii. Felgi wyglądają na pierwszy rzut oka bardzo ładnie, fajny wzór, fajna kolorystyka, jakościowo sprawiają dobre wrażenie (oglądałem jedną tylko).
Wrzucę fotki jak już będą na aucie.
Na początek zakładam bez dystansów, zobaczę jak to wygląda, a najwyżej coś dorzucę z czasem.
Też się zastanawiam nad tymi felgami do Giulietty. Czy te dekielki miałeś już z felgami czy co kupiłeś osobno?
dekielki przelizylem z oryginalnych felg, to co dosta4czaja z psw to akurat jest malopodobne do loga AR
Chętnie zamienię lub kupię dwie oryginalne koniczynki 9j 19’. Mogę oddać dwie oryginalne po jednym sezonie 8j 19’. Ktoś chętny?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Też kiedyś próbowałem takiego manewru, ale nie było chętnych. Później był chętny ale kupiłem po taniości dwie 10” do letniego zestawu. Z przodu na lato mam 235, a na tyle 275 i dobrze to wygląda. Zimą latam 4x 8”.
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Jak juz pisałem, założyłem na zimę 18" podkowy ze 159, ale średnio mi się to podobało - za duże ET, felga jest ciut wypukła, opona węższa niż w 159, do tego żona mi te felgi zdążyła porysować przez ostatni sezon letni (jeździły w jej Giulietcie).
Kupiłem PSW Dubai Anthracite polished 18"x8" RT33 z eBaya z Włoch, dzisiaj przyszły:
Pokaż załącznik 252741Pokaż załącznik 252742Pokaż załącznik 252743
Wcześniej pytałem sprzedawce o producenta, zarzekał się że PSW to włoska firma (tak jest) i że produkowane są we Włoszech. Na pudełkach jednak Made in PRC.
No cóż... Trudno, moze będą OK, w końcu nawet ori felgi Giulii/Stelvio produkują w Tajlandii. Felgi wyglądają na pierwszy rzut oka bardzo ładnie, fajny wzór, fajna kolorystyka, jakościowo sprawiają dobre wrażenie (oglądałem jedną tylko).
Wrzucę fotki jak już będą na aucie.
Na początek zakładam bez dystansów, zobaczę jak to wygląda, a najwyżej coś dorzucę z czasem.
Jeszcze jedno. Czy na Ebayu było aż tyle taniej nawet biorąc pod uwagę przesyłkę czy były inne względy? Bo z tego co widzę to u nas można te felgi kupić w cenie Nie wyższej niż na Ebayu, a gdzie do tego jeszcze przesyłka. To wychodzi już drożej.
pisze z komorki, bardzo czesto w pospiechu. albo bym nie odpisal w ogole, albo odpisuje na szybko jak brak mi czasu. nie zrozumiałeś czy sie tylko czepiasz?Co przelizales?
nie bylo tych felg w ofercie w polsce wtedy tylko ebay. wstaw linka.
- - - Updated - - -
pisze z komorki, bardzo czesto w pospiechu. albo bym nie odpisal w ogole, albo odpisuje na szybko jak brak mi czasu. nie zrozumiałeś czy sie tylko czepiasz?
widze ze mozna je miec taniej niz ja dalem, no coz, wtedy w Polsce ich nigdzie nie widziałem (a googlowałem za nimi dużo i też pytałem w oponeo bo oni mieli kilka felg PSW ale powiedzieli ze nie ma ich w obecniej ofercie jaki dostali z PSW - to bylo gdzies w pazdzierniku mysle).ok. tu np. https://www.sklepopon.com/felgi-aluminiowe/psw-powerful-wheels-dubai-7-5x17-5x110-et33-21590
http://www.schmer.pl/konfigurator-felg/felga/147018 to są 17, ale mają też 18.
Co ciekawe na tej stronie podają, że te felgi nie nadają się do jazdy w zimie...
https://www.sklepopon.com/felgi-aluminiowe/psw-powerful-wheels-dubai-8x18-5x110-et33-24383