Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy jak zmienię run flat na zimówkę zwykłą to czy mogę stracić gwarancję?
Te które rozważam to różnica jakiś 100pln na korzyść nie-RF oczywiście. Więc nie zabija. Opony w rozmiarze 225/45/18. Tak twardy nie jestem by kupować 19tki na zimę. Mam 18tki w Giulietcie co na zimę nie jest najzdrowsze niestety. A raczej nie na okres pomiędzy zimą a latem, kiedy łatają dziury...
I jak tam, śnieg spadł zimówki wjechały?![]()
Wychodzi, że chcąc pozostać przy rozmiarach z instrukcji, i nośnościach oraz RF-TAK wybór jest śladowy.
Czy ja o czymś nie wiem? Wszyscy zapodają jakieś inne, w innych rozmiarach i parametrach, czy tylko ja jestem lamusem, który chce się trzymać instrukcji?
Ja to bym chciał nośność 91, jak na letnich.
W ogóle to nie mój Żul tylko mojej dziewczyny. (...) I to nie jest Velo, tylko Supa na 18-tkach.
I te 18-tki to bodajże Goodyear Eagle F1, oczywiście run flaty.
Julka ma Dunlopy WinterSport 225/40/R18 i to są bardzo fajne gumki które na śniegu już nie raz były testowane. Idąc za tym, bardzo poważnie rozmyślam nad Dunlopami do Giuli.
A już wiem co chciałem napisać. Nie ma Dunlopów WS 225/45R18 w run flacie![]()
nie znam ts860 ale mam ts850 w tym rozmiarze w 159 tbi po chipie i sa takie sobie, na pewno glosne a oprocz tego na mokrym przy depnieciu latwo zrywaja przyczepność. do mocniejszych aut wlasciwsze sa raczej te z serii P czyli np ts850P, nie wiem czy jest juz 860P (nie sledze od 2 lat). ja kupilem ts850 bo nie było jeszcze tych gy ani 850P a 850 swietnie spisywaly sie u zony w giulietcie (tylko halas byl wada), tyle ze to znacznie slabszy samochod, w 159 juz nie jest niestety tak dobrze.która lepsza dla benzyny 200km, 225/50 R17:
- Goodyear UG Performance G1
czy
- Continental WinterContact TS 860?
czy jeden pies?
600 zł komplet. Jest też ten sprzedawca na allegro jako TEILE-PUSZCzy ktoś z Was ma może dojście do kompletu czujników ciśnienia z nakrętkami w rozsądnej cenie?![]()
która lepsza dla benzyny 200km, 225/50 R17:
- Goodyear UG Performance G1
czy
- Continental WinterContact TS 860?
czy jeden pies?