Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy macie wiedzę ma temat kompatybilności feg z Q do veloce? Rozmiary ogumienia dają tylko 0,08% 0,5mm różnicy w średnicy, więc q4 nie powinno mieć z tym problemu. A jak z ramiona vs zaciski?
Jaki kolor dokładnie to z veloce masz tak?![]()
Przejechane 7000km, bez rys. 5000,-
Tyle, że 19"
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tak, w veloce dostałem 4x 19"x 8" i 225/40. Na mój gust mogli dać poważniej wyglądającą szerokość koła. Przy tyle veloce te 225 wygląda biednie...
A który wzór z Q miałeś?

a nie jest tak ze kak wybierzesz opcje "opony extra series" to dostajesz na tyle kapcie 255 szerokie, nie wiem tez czy felga na tyl nie jest wtedy szersza? cos takiego na forum bylo napisane pare tygodni temuTak, w veloce dostałem 4x 19"x 8" i 225/40. Na mój gust mogli dać poważniej wyglądającą szerokość koła. Przy tyle veloce te 225 wygląda biednie...
A który wzór z Q miałeś?
a nie jest tak ze kak wybierzesz opcje "opony extra series" to dostajesz na tyle kapcie 255 szerokie, nie wiem tez czy felga na tyl nie jest wtedy szersza? cos takiego na forum bylo napisane pare tygodni temu
Oj chłopaki. Różnica w szerokości jest tylko dla Giulii na jedną ośkę, np. USA lub GB mają 280 KM właśnie w takiej wersji. Jeśli to Q4, rozmiar ten sam na przód i tył. W 18 szerzej, a w 19 węziej. Tu nie chodzi o wygląd, a o najlepsze warunki dla prowadzenia sportowego auta.
Taaa...