maxspeed198
Nowy
- Auto
- Veloce 2020 FL 280KM Rosso Competizione
[MENTION=72491]Colsztok[/MENTION] [MENTION=25241]per2u[/MENTION] jak Wasze odczucia z evo2 po zimach?
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Brakuje mi przycisku "lubię to"
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
[emoji20] prawie wogole nie używam przeglądarki www tylko Tapatalk .... na giuliaforum jest ta opcja niestety nasze forum chyba działa inaczej.Są gwiazdki reputacji, które działają podobnie, ale otrzymują je konkretni użytkownicy od innych użytkowników za pomocne wypowiedzi (szukaj na dole posta, po lewej stronie obok trójkąta z wykrzyknikiem).
Brakuje mi przycisku "lubię to"
[emoji20] prawie wogole nie używam przeglądarki www tylko Tapatalk .... na giuliaforum jest ta opcja niestety nasze forum chyba działa inaczej.
Taka dygresja [emoji2957]
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Jeszcze raz powtarzam. RWD =/= Q2. Nie ma szpery, nie ma Q2Ja wiem, że Włosi pokręcili nazewnictwo jak się tylko dało, ale co zrobisz
![]()