Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Przywiosłem na SPOT 19 antracyt i czarne z polerem - ale opinia była jednogłośna - wyłącznie antracyt
co to czarnego kolotu - jest mozliwy - ale minimalne zamówienie 240szt przy mieszanym ogumieniu 480 szt to ciut dużo...![]()
Słuchajcie a czy ja musze kupować ranflaty? W sumie jeżdżę już dwa miechy a nie pomyślałem co się stanie jak złapię gumę. Nie mam ani zapasówki, ani dojazdówki ani zestawu naprawczego.
Prościej przemalować![]()
na pewno prościej - tylko jak by była potrzeba dokupić jedną to już niekoniecznie kupisz taki odcień![]()
mam oferte na opony Pirelli P Zero 225/40 19 i 255/35 19 typu Run Flat za 2680 za komplet. Opony są nowe ale z 2017 r więc nie jest to problem. Generalnie nie chciałem run flatów ale te maja dobrą cenę. Czy ktoś może napisać czy może porównać run flaty nie zwykłe pod względem komfortu i prowadzenia?
Jakie zalety ma nawi 6,5"?, [emoji16][emoji16]Ale każdy to kto?, RF ma zalety i wady tak jak nawi 6,5" i 8,8".
była tańsza w zakupie? haha. w Giulii jakieś 5k różnicy o ile pamiętam. 6.5 ma tez ciut wyższy ekran. więcej nie wymyślę jużJakie zalety ma nawi 6,5"?, [emoji16][emoji16]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Komfort gorszy z powodu twardych ścian opony. Prowadzenie dramat...
Mam porównanie, bo zdjąłem rf i zastąpiłem zwykłymi po kilku tys km.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
była tańsza w zakupie? haha. w Giulii jakieś 5k różnicy o ile pamiętam. 6.5 ma tez ciut wyższy ekran. więcej nie wymyślę już