Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A, jakiej średnicy są dekielki w ori felgach?
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Hej, możecie podpowiedzieć na jakich gumach jeździcie w zimę? nurtuje mnie to że lato przód mam 225/45/18 a tył 255/40/18 ... ? ktoś wie z czego wynika różnica w wysokości opony ?
Pacjentka do Giulia VELOCE - prośba o pomoc![]()
Profil na tyl jest inny po to zeby wlasnie wysokosc opony z tylu nie byla wieksza. To nic innego jak % szerokosci, skoro masz z tylu 255 potrzebujesz mniej % zeby wysokosc opony wyszla mniej wiecej podobnie. Wychodzi 101,25 przod vs 102 tyl (225 x 45% vs 255 x 40%)Na zime sadze ze lepiej miec 4x 225/45
Dokładnie. Zresztą to jedyny punkt styku z jezdnia, a w takim aucie jak giulia z napędem na tył ja bym nie oszczedzal...ja to określam inaczej- biednego nie stać na tanie rzeczy- kupno budżetówek to nieporozumienie- po 2 -3 sezonach będą nadawały się do utylizacji z racji plastikowej gumy- kup porządną gumę i nie dziaduj.
Moim zdaniem te felgi w czerni nie prezentują się w ogóle - a dlaczego? Bo są zbyt ładne i po prostuj giną w nadkolu, po prostu ich szkoda![]()
A co to jest za model felg?Kolega z forum odebrał ode mnie koła w środę twierdzi, że zadowolony
*Opona 225/45R18 Falken HS01
*Felga wzór Giulia czarny półmat
*Czujniki ciśnienia
Jak się podobają (dekielki będą AR)?
Pokaż załącznik 263229