Azalgo
Nowy
Fca BB. Ładna ta fela w realu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
może ma ktoś z Was linka albo fotkę jak wygląda Giulia z Misano Blue ze standardową turbiną 18" z wersji Veloce i może wrzucić tu?
nawet nią jeździłem w zeszłym tygodniu, tylko ma zrypaną konfigurację bo jest pakiet lux z jasnym drewnem i czarnymi skórami a do tego brak łopatek (gość z salonu powiedział że na demówki "góra" mu modyfikuje często konfiguracje, ale bzdurna konfiguracja)!!! felga ładna choć wzór trochę nie "alfowy", mimo to pasuje, choć równie dobrze tą felgę możnaby założyć do Audi czy Seata. co ciekawe z tak mocno błyszczącym srebrnym na feldze do Veloce/Misano pasuje chromowana ramka, dlatego nawet zacząłem się zastanawiać czy do swojej konfiguracji też nie dodać ramki bo też myślę nad srebrną felgą jako obecnie najbardziej prawdopodobną konfiguracją(choć pomysł z ramką mi już raczej przeszedł)Fca BB. Ładna ta fela w realu.![]()
dzięki, po fakcie znalazłem. ta turbina nawet zgrabnie wygląda z misano/veloce.Wrzucałem w tym wątku - kupiłem na zime takie
![]()
Pytanie do użytkowników Q. Jak oceniacie pirelli p zero corsa? Ma ktoś porównanie do michelin pilot sport 4s? W slk mam p zero ale nie corsa, a w 159 miałem michelin pilot super sport i te deklasowały pirelli, zwłaszcza na mokrym. Podobno 4s biją na głowę pss’y i znów na mokrym największy improvement. Ktoś ma doświadczenie?
Nie jeździłem, słyszałem tylko, że PS4S są genialne. Napewno twardsze niż Corsy, bo te schodzą w oczach. Problem jest tylko w tym że Michelin zrobiło albo 295 albo 275 na tył.
Miałem coś takiego, z czasem przeszło (albo już nie zwracam na to uwagi?)Podobno normalne i nie ma się czym przejmować
![]()
Fizyka...... to efekt przy samochodzie tylnonapędowym, .....