Ale to chyba nie dla wszystkich? :hmmmm:- o przepraszam, my tez mamy na stronie 52 , na samym dole.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale to chyba nie dla wszystkich? :hmmmm:- o przepraszam, my tez mamy na stronie 52 , na samym dole.
Spisałem kilka dni temu licznik i przejechałem 122 km (licznikowo); w tym czasie w odometerze brzybyło 189 km. Czyli patrząc tak:
przy przebiegu np 122.000 km odometer wskaże 189.000 km ? :]
Podam kolejne wartości jak dobiję 1000 kilometrów po spisaniu.
Witam Kupiłem 2 dni temu alfe 147 1.9 JTD 115 KM niepokoi mnie w niej ciężko działające sprzęgło i spalanie przy jezdzie do 2500 obr/min na poziomie 9l/100km przy przejechaniu 300km w tym 100km w trasie (śred. prędkość 100km/h w trasie)
Stawiamy maszyne na VMWare. Otwieramy plik .vmx odpowiadajacy naszej wirtualnej maszynie i wklejamy w nowej liniiPowinnismy zrobic to gdy maszyna jest wylaczona. Po wlaczeniu maszyny mozemy korzystac z programu.Kod:monitor_control.restrict_backdoor = "true"
Dopisana linia blokuje jeden ze sposobow wykrywania wirtualnej maszyny. Dziwnym zbiegiem okolicznosci akurat ten sposob jest wykorzystywany przez program![]()
tak właśnie chyba jest, od kiedy używam AD (chyba będzie już ok roku) numer ciągle na tym lapku jest taki sam- w ten sposób co piszesz miałbym te same licencje na dwustu maszynach na których zainstalowano ten sam XP z tym samym S/N ?
Czy kolega moze podac wiecej szczegolow? Ktorej wersji WMware kolega uzywa? Czy VMware tools wylaczylo sie po dodaniu wpisu w pliku .vmx? Oczywiscie zakladam, ze zostalo wczesniej zainstalowane. Jezeli sie nie wylaczylo, to prawdopodobnie wpis w pliku .vmx jest bledny badz nie zrestartowano maszyny.Niestety u Mnie nie działa, walczę właśnie gdyż mam drugi sprzęt, bardziej mobilny od laptopa lecz niestety musi na nim być windows7. Loader cały czas marudzi, że odpalany jest na VM.