Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Zastanawiałem się też na Leonem III FR 1.4 TSI 150KM, ma on pełen LED[/I]
Opisałem już je wcześniej. Wygodne, ale bez szału. Szkoda, że nić jest biała, a nie czerwona.Jak fotele?
LEDy mają ten minus, że ich światło jest zimne. Zauważyliście w zimie Leony z zamarzniętymi reflektorami? Drapanie lamp też nie jest dobrym pomysłem, bo porysuje się klosz.Klonek napisał:Nie wiem na ile można wierzyć testom z gazet motoryzacyjnych, ale był w MOTORZE jakiś czas temu test tych lamp LED z Leona i wypadły blado. Wyglądają fajnie, ale już tak nie świecą jak zwykły ksenon.
Leon ma 2 typy LED 25W i 35W ze spryskiem ale oba to kompletna lipa - te pierwsze jakość światła mają mniej więcej na poziomie CC 700 z żarówkami bańkowymi- nie przesadzam w nocy koszmar.Nie wiem na ile można wierzyć testom z gazet motoryzacyjnych, ale był w MOTORZE jakiś czas temu test tych lamp LED z Leona i wypadły blado.
Wyglądają fajnie, ale już tak nie świecą jak zwykły ksenon.
Masz czas na złożenie zamówienia do lipca. Od września wycofują 1.4 Tjet'a i zastąpią go 1.0 R3 lub 1.3 R4, silnikami serii firefly chyba z wtryskiem bezpośrednim.Fajna bryka. Też się przymierzam w przyszłym roku, ale kombi.