Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mam na sprzedaż taki komplet, stan perfekt, po renowacji.Witam. Wie ktoś może jak nazywa się ten model felgi, jakieś oznaczenie czy nazwa. Pokaż załącznik 271158
Ale wiesz ze to jest 5x98 i do 159 nie wejdzie chyba ze dolozysz adaptery?Witam. Wie ktoś może jak nazywa się ten model felgi, jakieś oznaczenie czy nazwa. Pokaż załącznik 271158
Z ciekawości ile wolasz za BL2?Mam na sprzedaż taki komplet, stan perfekt, po renowacji.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nieźle, czyste jeszcze lepiejTak siadło 225/45/18 -35/30
Pokaż załącznik 271172
Witam , jestem nowym posiadaczem alfy 159 sw i mam pytanie o felgi stalowe . Samochód kupiłem na alusach 17 i dostałem opony zimowe bez felg 205/60 r16 a letnie mam 215/55/r16 jak dobrać felgi stalowe głównie chodzi mi o parametr ET ? Pytam dlatego że zauważyłem bardzo mało miejsca między zaciskiem a felgą z przodu , z tyłu jest wiecej miejsca a nie chcę kupić złych felg.
Jeśli koniecznie chcesz stalowe felgi to tylko dedykowane do 159, czyli z parametrami jak powyżej kolega opisał, w przypadku innego ET nie kupuj (SAAB, Opel, etc) nie kupuj, nie będą pasować.Witam , jestem nowym posiadaczem alfy 159 sw i mam pytanie o felgi stalowe . Samochód kupiłem na alusach 17 i dostałem opony zimowe bez felg 205/60 r16 a letnie mam 215/55/r16 jak dobrać felgi stalowe głównie chodzi mi o parametr ET ? Pytam dlatego że zauważyłem bardzo mało miejsca między zaciskiem a felgą z przodu , z tyłu jest wiecej miejsca a nie chcę kupić złych felg.
ktoś spotkał się z felgami RONAL LZ6755 LZ5 17"?
wejdą na małe brembo? obecnie założone na nich 225x50x17 - to chyba balony - zejść niżej?
A co ma opona do tego czy felga wejdzie?
przecież to dwa różne pytania, nie mają nic wspólnego
czy można zejść troszke z profilem opony, a żeby to ładwie wyglądało (mimo pogorszenia komfortu), może 235x45(40)x17 lub 225x45x17?