SCHNNAZZI
Aktywny
Dla mnie bomba. Szprycha leży dobrze na wszystkim.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Dziekuje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dla mnie bomba. Szprycha leży dobrze na wszystkim.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
...Spiderze Selespeed....
Alces ja mam te same parametry w Sienach i ci powiem że przod jest powiedzmy na równo , tył by jeszcze cos przyjał. Tez chce przygarnac dystanse ale właśnie tylko tył raczej.Koledzy, podpowie mi ktoś, jaki dystans dobrać do Spidera na przednią oś, a jaki na tylną?
Parametry felg: 18", ET 32, szerokość 8" (felgi Blackline II), do tego opona 225/40/18.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Rafał
Dzięki. Jak mozesz zrob fotki jak koło siedzi.Do BL II raczej tylko tył, ja mam 15 mm.
Nie kazdy ma Fejsbuka albo inaczej : Nie kazdy chce FB
Z parametrów wynika, że będą pasować, pod warunkiem, że nie masz brembo, bo wówczas jest to już loteria.Pytanie - czy do spidera 916 będą pasować felgi 7,5J17.. ET36,5. Czy trzeba dystanse?
Felga będzie pasować, ale z oponą 215/40/18, ewentualnie 225/40/18, ale tutaj już może ocierać z przodu przy skręcie.Panowie. Czy będzie pasować do Spidera - felgi 18', 8J, et32. Na to opony 245/35.
Proszę o opinie