[GTV Spider] FELGI do Gtv

Dla mnie bomba. Szprycha leży dobrze na wszystkim.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziekuje :) kupe siana kosztowaly bo 4tys z oponami. No i tez nie bylem pewny czy setup wejdziew to nadkole jak wczesniej jezdzilem na 17tkach. Jedyny minus jesttaki ze sa dosc miekkie i juz dwa razy prostowalem z przodu felge.

Koledzy, podpowie mi ktoś, jaki dystans dobrać do Spidera na przednią oś, a jaki na tylną?
Parametry felg: 18", ET 32, szerokość 8" (felgi Blackline II), do tego opona 225/40/18.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Rafał

Koledzy, podpowie mi ktoś, jaki dystans dobrać do Spidera na przednią oś, a jaki na tylną?
Parametry felg: 18", ET 32, szerokość 8" (felgi Blackline II), do tego opona 225/40/18.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Rafał
Alces ja mam te same parametry w Sienach i ci powiem że przod jest powiedzmy na równo , tył by jeszcze cos przyjał. Tez chce przygarnac dystanse ale właśnie tylko tył raczej.

Dzięki wielkie za odp.
Pozdrawiam.
Rafał

Pytanie - czy do spidera 916 będą pasować felgi 7,5J17.. ET36,5. Czy trzeba dystanse?

Pytanie - czy do spidera 916 będą pasować felgi 7,5J17.. ET36,5. Czy trzeba dystanse?
Z parametrów wynika, że będą pasować, pod warunkiem, że nie masz brembo, bo wówczas jest to już loteria.
Natomiast z pewnością będą dosyć schowane w nadkolach, zwłaszcza z tyłu.
Pozdrawiam.
- Rafał

Do Spidera az sie prosi zeby montowac dystanse tak zeby felga byla rowno z blotnikami. Auto wydaje sie szersze dzieki temu, a jadąc, szeroki nisko osadzony Spider robi mega wrazenie na ulicy.

Co szlachta na takie Barracudy? Screenshot_2019-04-30-17-13-59.jpg

Jak dla mnie o wiele za duże, ale ja z tych co uważają 17” za optymalna felgę w 916, wiec kto by tam mnie słuchał :)

Słabo wygląda ta felga w Spiderze. Zdecydowanie lepsze są customy z telefonów, lub bl 18", czy nawet ori szprycha z GT.
Moim zdaniem 916 daje tutaj niewielkie pole do popisu. Najlepiej jednak wyglądają felgi dedykowane, ori lub Zendery.
Pozdrawiam.
- Rafał

Panowie. Czy będzie pasować do Spidera - felgi 18', 8J, et32. Na to opony 245/35.
Proszę o opinie

Panowie. Czy będzie pasować do Spidera - felgi 18', 8J, et32. Na to opony 245/35.
Proszę o opinie
Felga będzie pasować, ale z oponą 215/40/18, ewentualnie 225/40/18, ale tutaj już może ocierać z przodu przy skręcie.
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót