[GTV Spider] FELGI do Gtv

Świetna felga.
Owszem, ale czy lepsza niż oryginał? Moim zdaniem nie z tym rantem. Za mało w nim finezji. Oczywiście to kwestia gustu, ale uważam, że straciły, a nie zyskały.
Gdyby był tam taki rant jak np, u Nazara obecnie byłoby zdecydowanie lepiej.
Pozdrawiam.
- Rafał

Mi sie podoba, kwestia gustu - byc moze przeszkadza nieco opona, troche balon jak dla tej felgi.

Owszem, ale czy lepsza niż oryginał? Moim zdaniem nie z tym rantem. Za mało w nim finezji. Oczywiście to kwestia gustu, ale uważam, że straciły, a nie zyskały.
Gdyby był tam taki rant jak np, u Nazara obecnie byłoby zdecydowanie lepiej.
Pozdrawiam.
- Rafał
Problem z tą felga jest taki ze kolega przód zostawił ori czyli 8" a tył poszerzał. Zeby były identyczne ranty trzeba było zaadaptować japońskie ranty. Druga sprawa ze nie zrobiłby na takich rantach jak nasze bo musiałby wtedy całość robic i wtedy z tych 18" zrobiłby 20" przy rancie stopniowanym czyli odpada . Mnie sie podoba tylko inna opona i poler rantu na lustro i efekt zgoła inny .

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Problem z tą felga jest taki ze kolega przód zostawił ori czyli 8" a tył poszerzał. Zeby były identyczne ranty trzeba było zaadaptować japońskie ranty. Druga sprawa ze nie zrobiłby na takich rantach jak nasze bo musiałby wtedy całość robic i wtedy z tych 18" zrobiłby 20" przy rancie stopniowanym czyli odpada . Mnie sie podoba tylko inna opona i poler rantu na lustro i efekt zgoła inny .

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie, dlatego zastanowiłbym się czy w ogóle je ruszać czy może lepiej zostawić w oryginale, bo wyszło trochę archaicznie.
Polerka rantów i np. grafit na rotorach zdecydowanie poprawi efekt, można by się pokusić o węższą oponę, by wyeksponować nieco mocniej naciągiem rant.
Pozdrawiam.
- Rafał

255/35. Rant w 1 wersji polerowany. Mnie podobały się matowe (kwestia gustu). Osobiście nie uznaje naciagu. Stożek na oponie... e nie dla mnie. Gtv staje się powoli archaiczna... Nazar widziałem twój gwint ...jest git.

Na TSW EVO R 18" i wpadło duże brembo :)

Załączniki

• 95480932_172571510665759_4948721611202101248_n.jpg
    95480932_172571510665759_4948721611202101248_n.jpg
    120.7 KB · Wyświetleń: 19
[QUOTElukkom;2276886]Cześć jak bym miał wybierać zendery zdecydowanie:)[/QUOTE]

Jakbyś chciał, to mam. Zender Siena 17".
Pozdrawiam.
Rafał

[QUOTElukkom;2276886]Cześć jak bym miał wybierać zendery zdecydowanie:)

Jakbyś chciał, to mam. Zender Siena 17".
Pozdrawiam.
Rafał[/QUOTE]

Cześć, wiem że kotlet odgrzany po roku ale masz je jeszcze? Szukam już dwa lata telefonow 17 albo Zenderów i albo niema nic, a jak pojawiają się jedne lub drugie to znikają szybciej niż da się radę po nie pojechać bo czasami sprzedający nie umieją wysłać… W związku z tym że z nie wolno mi jeszcze pisać na Giełdzie pozwolę sobie tu - jeśli ktoś ma do sprzedania idealne/bardzo dobre telefony do GTV albo Zendery za normalne pieniądze to chętnie kupie ;)

Normalne???? To znaczy jakie??? Ostatnio były 17 na olx w normalnych pieniadzach.... chyba coś koło 4 tysi chcieli...

Dzięki za odpowiedzi. Ceny... no to jest w ogóle świetny temat, zawsze budzący skrajne emocje. Od kilkunastu lat "siedzę" w samochodach z lat 80' i 90', trochę części dość unikalnych (w prawdzie do innej marki) przez ten czas zgromadziłem więc wiem jak te mechanizmy funkcjonują. Jakie ceny są "normalne"? Uważam że te okolice 4 tys za Sieny to była dobra, "normalna" propozycja. Przedział 1500-2000 za telefony jest ok i za tyle znalazłem porównywalne z tymi z eBay'a, dlatego czułbym trochę dyskomfort płacąc za nie 3 razy tyle. Pojawiła się w międzyczasie możliwość pozyskania kolejnych za takie pieniądze, tak więc jeśli się uda to następny temat być może już w galerii, na nowych kołach :)

Amortyzatory
Powrót