byjajo
Użytkownik
Tylko rozstaw śrub jakby trochę inny-
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
telefony i inne felgi 16-calowe z alfy 156/147/GT będą miały ET 41 - potrzebne są więc dystanse żeby koło nie siedziało we wnęce. Jak chcesz telefony bez dystansów to musisz znaleźć 17-tki z GTV.
17" telefony wydaja sie nie do znalezienia, gdybym chcial 16, to jakie dystanse musialbym dobrac?
16" telefony w 916 ?...
Luckie, ja mam fajne 17" które będą pasować do Spidera.
Podaj maila to Ci podeślę fotki.
Pozdrawiam.
Rafał
To zależy jakie są heble, bo jeśli brembo to już wygląda to zupełnie dobrze o czym mam nadzieję przekonać się w kwietniu jak tylko moja perełka wróci od laliernikaSieny jak dla mnie najlepsza alternatywa dla telefonów 17", choć osobiście mam wątpliwości czy akurat 18" bo wydają mi się za wielkie do bryły 916, zawsze jak oglądam 18" na tym aucie to strasznie drażnią mnie małe w stosunku do wielkości felgi tarcze hamulcowe które wtedy wyglądają groteskowo i zaraz widać że coś jest nie tak![]()
To zależy jakie są heble, bo jeśli brembo to już wygląda to zupełnie dobrze o czym mam nadzieję przekonać się w kwietniu jak tylko moja perełka wróci od laliernika![]()
Dla mnie bomba. Szprycha leży dobrze na wszystkim.Mialem Sieny 17 w GT i sprzedalem je za 1650zl ze 3 lata temu. Mialem 17w Spiderze Selespeed ale tak jak wyzej do znudzenia kazdy Spider
do siebie podobny. To wsadzilem 19 Posterta. Zacisk wyglada smiesznie ale przezyje
- - - Updated - - -
Pokaż załącznik 255935