Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
3 lata temu w Aluexpress w Tarnowskich Górach robiłem 2 komplety felg. mieli dużo rodzajów srebrnego, jeden taki drobniutki i jasny, bardzo fajnie wyglądały - mało co swoich nie pomalowałem na taki, ale jednak zdecydowałem się robić ciemny chrome-shadow bo bardziej pasował do koloru auta. wejdz na ich stronke, a najlepiej zaglądnij osobiście to gość Ci pokaże gotowe felgi pomalowane dla klientów (w tamtym czasie strona była średnio aktualna).Ja kupiłem na zimę najtańsze alu na allegro - 5 latek hulają, aż tu patrzę korozja i problem. Nikt nie chce ich pomalować na jasno srebrno jak w oryginale i jak w oryginale kupione z autem.
Wiosna! Letnie kapcie!![]()
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
Brakuje jeszcze małej rejestracji i kasety Zenka Martyniuka zawieszonej na lusterku, bo widzę, że antena CB radio już jest.
Jakim prawem kompromitujesz markę Alfa Romeo?
Twój post nic nie wnosi, a dopowiadając, to lubie nosic dresy, a moja antenka jest bardzo krótkaBrakuje jeszcze małej rejestracji i kasety Zenka Martyniuka zawieszonej na lusterku, bo widzę, że antena CB radio już jest.
[MENTION=27966]Ohapara[/MENTION] nie wiem czy wiesz ale kopiesz się z koniem[/QUOTE [MENTION=34131]Dareek[/MENTION] zlustrowałem kolegę, rozumiem dygresje [emoji41]
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka