Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jako 18 stki- tydzień temu kupiłem drugi taki komplet w ASO za ponad 1000 pln taniej niż w tej ofercie.
to są felgi z katalogu akcesoriów - mam teraz kpl letnich i kpl zimowych tylk ow ciemnym kolorze.
https://www.alfaromeo.pl/mopar/akcesoria
Cześć,
ja w tym tygodniu pewnie będę jechał kupić takie, tylko 17'
[
Rzekomo oryginalne, nowe za mniej niż 2k pln. Ktoś wie co ten model 17' powinien mieć wybite wewnątrz jak są oryginalne? Gdzie są produkowane?
Jeśli chcesz mogę zapytać czy mają więcej kompletów i jeśli jesteś z Wawy to mogę wziąć je i dla Ciebie)
w katalogu ten wzór ciemny jest za ok 2900 wiec cena z tego podanego wyszej ASO jest od czapy - naet AKuki ma za 3 tys - ponadto zawsze te 5-10 % jesteś w stanie w ASO wytargować! podzwoń po aso lokalnych np Rzeszowski Auto resPytałem w ASO o te felgi, nie chcą nic opuścić względem ceny katalogowej. Skąd takie dojścia?![]()
w katalogu jasny wzór jest za 2924,18 nr eper 50903313
Mam nowe felgi ale w transporcie oberwały... Mogę je oddać sprzedającemu nie mniej nie wiem czy to gra warta zabawy. Macie jakiś pomysł jak to ogarnąć i ile może kosztować taka 'naprawa' czy da się to zrobić samemu?
Czym zabezpieczanie felgi? Może być wosk do auta? Czy nie bardzo?
![]()
![]()
mam już 2 identyczne komplety na zimie i lato. są bardzo mocne.
Hahaha! Kolor mega, dużo brokatu ma jeszcze to w słońcu mieni się złotem [emoji16] ale przesiadka z zimowej 16 na 18 to cudne uczucie [emoji123]omg! ale to Twoje auto!![]()