ciecieszek
Nowy
ale piękny parking :man_in_love:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pytanie czemu uparcie chcesz 235 na 7.5 calowej feldze? po co kombinowac? masz juz te opony?Cześć. Dalej drążę temat montażu 17" OZ Granturismo ET41, szerkość 7.5 w swojej 166. Czy na przód mogę założyć opony 225/45/17, a na tyło 235/45/17? Średnica kół z 235 jest większa o 9mm, co daje ok. 1,4%. Moje pytanie jest podyktowane tym, czy różny rozmiar będzie miał wpływ na ABS lub/i ASR? Z góry dzięki za pomoc.
łeeeżadna dojazdówka nie wejdzie na brembo. Poza tym 166 nigdy dojazdówki nie miała. Zawsze było pełnowymiarowe koło.
Na tył wejdzie![]()
ok, ale co 235 sa tansze w kupnie czy jak, bo dalej nie wiem po co chcesz kombinowac, jak masz kupic 2 nowe to kup 225. alfa nie m tylnego napedu zeby szersza guma z tylu sie przydawala.mam 4szt. 225/45/17 z czego 2szt. są do utylizacji i "głośno" zastanawiam się nad zakupem 2szt. 235/45/17, które poszłyby oczywiście na tył.
ok, ale co 235 sa tansze w kupnie czy jak, bo dalej nie wiem po co chcesz kombinowac, jak masz kupic 2 nowe to kup 225. alfa nie m tylnego napedu zeby szersza guma z tylu sie przydawala.