• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Felgi do 166

załóż 18. ja chcę się takich właśnie pozbyć jak te z allegro co teraz wiszą od jakiegoś czasu.
chyba lubicie z dziewczyną hardkor

Dopiero wczoraj kupiłem 166 i jest na 16 stal i muszę kupić ładne koła i wybór padł na 18" teraz trwają poszukiwania..

Kolega cuma borek miał takie albo bardzo podobne na swojej. Ogólnie dawały radę.

Też są świetne. Przydałby mi się takie bo z za nich ładnie brembo widać :P

To się zamieńmy. Ja przyjadę :D

A tutaj moja na ori felgach:) Wg mnie- obok- Zendera Sieny oczywiście najlepszy model pod 166.

DSC04154.jpgDSC04156.jpgDSC04157.jpgDSC04159.jpg

L1030842.jpgL1030843.jpgL1030844.jpgL1030845.jpg to i ja sie pochwale ;) Tomason TN9 18 cali , na dystansach 10 mm , bo nie wlazily pod brembo;)

18"??? Jakieś małe. Ale niezłe. Choć nie podoba mi się że odstają na zewnątrz ramiona.

Mnie równiez nie wyglądaja na 18'' ale jednak pewnie tak jest:) ale jakoś tak odstają, Że skoro to 3.2 to będzie palić 5 L więcej:D Fajnie komponuja się z lakierem. W jakiej części Jaworzna mieszkasz? Może być PW.

Ostatnia edycja:
damian wg mnie świetnie komponuja się z kolorem lakieru. Tylko autko troszke wysoko stoi jak na 18 cali. Można by je nieco opuścić. Ale efekt bardzo przyjemny

Właśnie, może za wysoko stoi.

Ja mam swoją trochę pokraczną teorię, że te "wygięcia" szprych+ kolor samej felgi trochę ją zmniejszają optycznie.

Amortyzatory
Powrót