Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
8 cali wchodzi spokojnieWitam.
Takie pytanie. Czy felgi o rozstawie 5x110 da się założyć do Alfy 166 po zastosowaniu śrub pływających? Ktoś już to testował? Czy zostaje jedynie dystans zmieniający rozstaw? Jaka szerokość felgi wejdzie maksymalnie?
pokażdzięki za odpowiedź. Choć znalazłem fajne koło ale 9.5 cala szerokości więc dlatego pytam![]()
IDEALNY wybór do 166. Sam sie w tym wzorze lubuje. Jak kupisz wrzuc tu foty.Keskin KT4
"Chłopacy" te KT4 mi do 166 nie pasują wcale
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=35722
To dokładnie do jakiegoś golfa pasuje a do 166 to chyba nie przystoi![]()
Wg mnie najlepszym wyborem do 166 są "szprychy"
No ale co kto lubi wiadome![]()
Kolego zdjęcia są sprzed 2lat zaraz po kupnie auta. wszystkie tuleje z tyłu już dawno wymienione. aktualnie jeżdzę na ori 16", 18" ze zdjęć czekają na małe prostowaniekolego chyba masz zawias z tyłu trochę do roboty, chętnie bym zobaczył na żywo, bywasz na spotach pod MM??