• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Felgi do 166

Witam.
Takie pytanie. Czy felgi o rozstawie 5x110 da się założyć do Alfy 166 po zastosowaniu śrub pływających? Ktoś już to testował? Czy zostaje jedynie dystans zmieniający rozstaw? Jaka szerokość felgi wejdzie maksymalnie?

5x110 możesz spokojnie założyć do Alfy 166 na śrubach pływających (o ile otwór centrujący na to pozwala), z tego co wiem to kolega Grzesiusiedlce takie rozwiązanie zastosował :)

Witam.
Takie pytanie. Czy felgi o rozstawie 5x110 da się założyć do Alfy 166 po zastosowaniu śrub pływających? Ktoś już to testował? Czy zostaje jedynie dystans zmieniający rozstaw? Jaka szerokość felgi wejdzie maksymalnie?
8 cali wchodzi spokojnie

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

dzięki za odpowiedź. Choć znalazłem fajne koło ale 9.5 cala szerokości więc dlatego pytam :)

ten wzór jest idealny. gasi te wielbione Ti nawet. miodzio, cukier, malinaa... tylko zender siena je przebic mogą...

Nie za wiele w tej rozdzielczości widać :/ mnie tam tak nie porywają..... ale jak kiedyś byłem przeciwny tak teraz nawet dają radę.

kolego chyba masz zawias z tyłu trochę do roboty, chętnie bym zobaczył na żywo, bywasz na spotach pod MM??

kolego chyba masz zawias z tyłu trochę do roboty, chętnie bym zobaczył na żywo, bywasz na spotach pod MM??
Kolego zdjęcia są sprzed 2lat zaraz po kupnie auta. wszystkie tuleje z tyłu już dawno wymienione. aktualnie jeżdzę na ori 16", 18" ze zdjęć czekają na małe prostowanie ;)

Amortyzatory
Powrót