ciecieszek
Nowy
ale piękny parking :man_in_love:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
pytanie czemu uparcie chcesz 235 na 7.5 calowej feldze? po co kombinowac? masz juz te opony?Cześć. Dalej drążę temat montażu 17" OZ Granturismo ET41, szerkość 7.5 w swojej 166. Czy na przód mogę założyć opony 225/45/17, a na tyło 235/45/17? Średnica kół z 235 jest większa o 9mm, co daje ok. 1,4%. Moje pytanie jest podyktowane tym, czy różny rozmiar będzie miał wpływ na ABS lub/i ASR? Z góry dzięki za pomoc.
łeeeżadna dojazdówka nie wejdzie na brembo. Poza tym 166 nigdy dojazdówki nie miała. Zawsze było pełnowymiarowe koło.
Na tył wejdzie![]()
ok, ale co 235 sa tansze w kupnie czy jak, bo dalej nie wiem po co chcesz kombinowac, jak masz kupic 2 nowe to kup 225. alfa nie m tylnego napedu zeby szersza guma z tylu sie przydawala.mam 4szt. 225/45/17 z czego 2szt. są do utylizacji i "głośno" zastanawiam się nad zakupem 2szt. 235/45/17, które poszłyby oczywiście na tył.
ok, ale co 235 sa tansze w kupnie czy jak, bo dalej nie wiem po co chcesz kombinowac, jak masz kupic 2 nowe to kup 225. alfa nie m tylnego napedu zeby szersza guma z tylu sie przydawala.