T
Thomas1
Guest
Q4 Owners Register Tu jest ich sporo z czego większość na 16 i 17, jest co pooglądać i porównywać
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Nawet mogę pokazać jak prezentują się w mojej (prawie identyczne), tylko że 15stkiz 16 na allegro te ładnie wyglądają i by pasowały:
http://allegro.pl/item929229744_a110di_w_16_4x98_nowe_felgi_bravo_brava_bops.html
Wiosna nadchodzi dużymi krokami to pora w końcu kupić wygodniejsze butki dla Alfy, a z racji że jestem człowiekiem niezdecydowanym zapytam się Was o zdanie![]()
Które z felg byście wybrali, a jeszcze lepiej jeśli ktoś ma fotki alfy 155 na którychś z tych felg![]()
kln a masz fotki z samego profilu auta nie pod kątem?![]()
Skąd Ty wymyśliłeś taki rozmiar 4x99 żadne auto nie ma takiego rozmiaru???to są pewnie 98 tylko rozepchane do rozstawu 4x100przejeździłem już jeden sezon, problemów nie miałem żadnych, ale nie polecam, bo oszukują - to jest rozstaw 4x99 i drugi raz nie dałbym się naciągnąć.