• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Ponowie odwieczne pytanie gdzie się spotykamy morze parking carrefour niedziela godzina 16:00 to tylko propozycja do rozważenia

- - - Updated - - -

:rock:

Będę z najstarszą Alfą w Elblągu :D i najładniejszą zarazem :P mi pasuje niedziele około godziny 16 może być przy Carrefour, a jak reszta ekipy?

mi też odpowiada...:)juz doczekać się nie mogę..;)tyle czasu was nie widziałem....tzn. waszych alf...:Pmoja już za nimi tęskni....:cool::rolleyes:

No to wkoncu i ja moge sie stawic w niedziele o 16 :P

PS. Corleone, twoja alfe to juz widzialem wiele wiele razy! fajny kolor autka : ) (jak zobaczysz moje to sie przerazisz:P)

a ja wreszcie sobie zobaczę GTV z bliska....;)i to w V6...:Pale jeszcze maksymalnie rok i też będę jeździł słuchając dźwięk V6..:P

pociesze cie faktem:D moja moze i brzydka z zewnatrz ale za to silnik zrobiony elegancko :) pamietaj ze v6 sa kosztowne!:P np przewody wn 850 zl, napinacz paska rozrzadu 550+- sprzeglo 600 :P itp itd:D

wiem o tym..ale ja mam zamiar skosztował 3.0 V6...:)będzie pięknie...:)ale chyba ten silnik zawita u mnie w 164 którą planuje zakupić...

No w sumie lepsze brzmienie i tansze czesci do 3.0, wiec chyba lepiej w ta strone:) co do silnika 2.0 v6 tb to ze swieca szukac w dobrym stanie:p

A tak w ogole to ktos z was sie zainteresowal tym konkursem organizowanym przez elblag.net odnosnie remontu autka?

nawet o takim konkursie nie wiedziałem....

jak tam Panowie Alfy juz odsniezone?

moja dzisiaj focha walneła i wyjebało uszczelniacz w pompie wspomagania...jutro zanim do was dojadę troszkę się namęczę kreceniem kółkiem...:Pchyba się zorientowała że myslę o 164...;)

ja przedwczoraj na myjnie pojechalem i z rana zonk zamek zamarzl :S

a widzisz moja nawet w garażu sobie siedzi i takie cyrki odwala...:P

Amortyzatory
Powrót