Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Mogę jechać tylko przełożę kierownicę na drugą stronę hehehe. Jakieś spotkanie się zorganizuje jak przyjedziesz :).

Panowie nie orientujecie się kto posiada 159 lub 166 w Elblągu z forum bo szykuje sie do własnego slubu i nie umie znalesc nikogo. Jak coś wiecie dajcie znać z góry dzieki

Ostatnia edycja:
Kordon Alf możemy utworzyć :D jak ma być alfistycznie :P. Tak serio to ja nie mam pojęcia kto ma ale popytam. Na kiedy potrzeba? :P

no właśnie może jakieś spotkanko....:)???w sobotę albo niedzielę....tzn. jak zdążą oddać mi samochód do soboty to wtedy tak a jak nie to w przyszłym tygodniu....:)co wy na to...:)???

A więc panowie kiedy się spotykamy na terenie Elbląga jestem nowy ale na pewno wpadnę

kolejny alfista...:)z roku na rok coraz nas więcej....:)jak coś zorganizujemy to na pewno zostaniesz poinformowany....;)

- - - Updated - - -

ale jak sam widzisz na razie chłopaki zapadli chyba w sen zimowy i nie mogą się obudzić....;):P

mozemy sie spotkac w sobote moze odkupicie odemnie moja :)

a co masz w planach za następczynie...:)????bo przecież to na pewno będzie alfa ...no nie...???:P

to jeszcze nie jest znane wszystko kwestia kasy ile bede mial

no to musimy sie zgadac dokladnie t o moze nastepna sobota

mi pasuje od razu przy okazji mi zajrzysz po maskę....;):P

Jestem za.

- - - Updated - - -

Pytanie gdzie i o której

- - - Updated - - -

:cool:

ok to podajcie miejsce i godzi'ne .Propozycje to dojdziemy moze do konsensusu lub w niedziele bo przyjezdza cerciarz jade po niego na lotnisko to i on by byl na spocie :)

może być niedziela...;)jednego więcej to nawet lepiej...:)

no fajnie ze ktos o mnie pamietal :D ja w niedziele bede mogl :D

Amortyzatory
Powrót