Elblag spotkajmy sie !!!!!!

no ale dzisiaj nie najgorzej...chociaż słońce będzie nam świecić..:)

Spotkanie się udało. Było słońce, śnieg, wiatr i mróz :). Oby coraz więcej nas tu było :). Można częściej się też spotykać :). 28186_559562044074439_2014050419_n.jpg74465_559561964074447_1076794419_n.jpg526947_559562020741108_1066483232_n.jpg

- - - Updated - - -

Ma ktoś z was Facebook? Byśmy się po dodawali :)

Opcja z grillem tak jak wspominaliscie mogla by byc calkiem fajna:) Kadyny lub inne ladne miejsce;>

Tak czy siak podziekowac za spotkanie :- )

Grill tak Kadyny może postaram się czegoś dowiedzieć o placu zwanym (HALEXEM). Jest tam całkiem sporo miejsca ,pytanie ilu fanów alf miało by ochotę wpaść im więcej tym lepiej

Grill tak Kadyny może postaram się czegoś dowiedzieć o placu zwanym (HALEXEM). Jest tam całkiem sporo miejsca ,pytanie ilu fanów alf miało by ochotę wpaść im więcej tym lepiej
no nasze ostatnie grono na 100%...:)nawet nie ma wymówek....:Pmiło było panowie i teraz tak sobie myślę że conajmniej raz w miesiącu by takie spotkanko zrobić...wiadomo teraz było zimno i troszkę to psuło ale jak się ciepełko zrobi to już co innego....;)

Ja mam ochotę ale miejsce to nie problem znajdziemy inne miejsce najwyżej :).

- - - Updated - - -

girla mozemy zrobic tez w bażantarni :) lub park ekologiczny w Pasłęku :). Ok co z tym facebookiem ;) ? dobra ja proponuje tak http://www.facebook.com/groups/528740653835974/
Jak nie to poważnie pozapraszajmy się na facebook :)
bedzie latwiej sie dogadywac

- - - Updated - - -

utworzyłem dla nas grupę na facebook juz Alfa Romeo Italiani in Elblag. I tam spokojnie sie dogadamy ze wszystkim pozapraszacie swoich innych znajomych i wydarzenia sie tam utworzy jakies glosowania mozna robic :) itd :)

corleone widzę że chyba poważnie potraktowałeś nasze słowa związane z pojawianiem się na forum...:)zaproszenie ci już wysłałem ..:)

heh, dostalem sie do kolejnego etapu konkursu elblag.net:P

Super

- - - Updated - - -

Panowie a może tak mały zlot sobota (06.04) godzina 15:00 stary rynek Elbląg

- - - Updated - - -

Poprawka (Starówka )

chyba dalbym rade a co do tego konkursu nie szkoda ci bedzie alfy jak od ciebie ja wezna na pokazy

a jak jakis gamon dorwie sie do takiej bryki to glupota uderzy do lba

no zobaczymy co z tego wyjdzie... najwyzej bede razem z moja alfa podrozowac:P

@edit
swoja droga raczej nie dam rady sie wyrobic na sobote;/ jakos w poniedzialek odbiore ja od jakubowa

Ostatnia edycja:
problem w tym że cerciarz wylatuje chyba w niedziele i obiecaliśmy mu że w sobotę się spotkamy...:)

a mówiąc już o sobocie to ja mogę tylko do godziny 16:00...czyli fajnie by było jak byśmy sie spotkali gdzieś koło 13:00-13:30....bo później mnie już nie będzie a w niedzielę jestem nie dostępny...:(a szkoda by było nie wpaść...;)co wy na to pasuje taka godz....???

ok 13:00 mi pasuję nie wiem czy pogoda nam nie zepsuje mini zlotu ma sypać i to ostro

- - - Updated - - -

(Panowie jestem chory na zapalenie oskrzeli ale i tak wpadnę chociaż na 30 min )

- - - Updated - - -

NIECH PADNĘ A WPADNĘ NA ZLOT

cerciarz widziałem dzisiaj ciebie rano około 9-10...jechałeś siódemką w stronę nowego dworu Gd.....nawet wyprzedzałeś mnie przed mostem w Jazowie...:):):)kurde ale te nasze 155 są piękne...z boku wyglądają wyśmienicie...:)chyba jednak zostaje przy swojej i nie zmieniam na 164 z 3.0...:)

a ja jestem zdrowy i też będę...:):Pa tak na poważnie to gdzie się spotykamy w sobotę o 13...:)????

- - - Updated - - -

lepiej znaleźć miejsce gdzie moglibyśmy pojść na jakąś kawę w razie wpadki z pogodą....:)

no to ok o 13 na starowce ale gdzie? w razie brzydkiej pogody mozna pojsc na pierogi :) a czym pawlo12 jechales ze Cie nie zauwazylem? Do Gdanska smigalem i troszke sie spieszylem :)

jechałem durszlakiem czyli busem citroen Jumper...oznakowany DPD...:)

Amortyzatory
Powrót