Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Witam, witam :) to jednak ktoś z Elbląga śmiga alfa i forum odwiedza:D to ja się może przedstawie, Wojtek miło poznać, co do autka to GTV 2.0 V6 TB...
Jak ja uszykuje to z chęcią się nią pochwale:)
A póki co to pozdrawiam alfoholików z EG'a

witam...:)i już kolejna alfa na zlotach...;)

- - - Updated - - -

to co teraz będzie nas 6...???;)

panowie co tutaj tak cicho...:)spocik jakiś....????może jutro...???:)chętni...:)???czy inny termin...tylko musi on być jeszcze w tym roku....:)trzeba g fajnie zakończyć....;)

Coś nie ma chętnych... moja Alfa grzeje się w garażu, wyjedzie prawdopodobnie dopiero na wiosnę

ale zapomniałeś dodać że na zimowy spot na pewno zawita...:)obecność obowiązkowa....:)

w lutym zrobimy jak dobrze pojdzie to przyjade do polski :)

ok...:)trzymam ciebie za słowo...:)

jak pawlo ile juz kilometrow zrobiles bez stania u mechanika ? :)

prawie 3 tys.:) jezde i nic się nie dzieje...:)no prawie nic jeżeli nie liczymy wspomagania...:)ale wężę może pod choinkę dostanę...albo na nowy rok...i wtedy powinno być już ok....:)

- - - Updated - - -

mogłem tak od razu zrobic a nie bawić się w remont 16v...:(no ale człowiek na błedach się uczy....:)

a mowilem ci wczesniej i nero to samo powtarzalem a teraz widzisz cieszysz sie alfinka a jak jeszcze bys gaz chcial jej wstawic to juz wogole bys zobaczyl jak to sie jezdzi za darmo w trasy :)

na razie zostaje tak jak jest....na wiosnę odwiedzi blacharza....;)i będzie cacy...:)

IMG_2462.jpg
Pamiętacie panowie? Dzisiaj znalazłem kilkanaście fajnych fotek ze spotu z Olsztynem :)

cerciarz a kiedy do nas zawitasz???:)byśmy coś zorganizowali po chyba panowie tutaj zgromadzeni troszkę pozasypiali....:(

Fajnie by było cos większego zorganizować. A kiedy przyjeżdżam? Napewno nie będę wyciągał Belli na śnieg :) Planuję Wielkanoc. I dorzucam jeszcze jedną fotkę.
IMG_2502.jpg

na tym pierwszym zdjeciu te 155 ALEZ ONE SIE K.......A PIEKNIE PREZENTUJA w porownaniu do 156 :)

kurcze:P sprzedali mi zly filtr powietrza;P wiec oddam go za tabliczke dobrej czekolady :D filtr w ksztalcie walca do silnikow 3.0 v6 :P moze i do innych pasuje tez, niewiem :D jak cos to 509753555

W kwietniu można coś większego zrobić :) jest styczeń to może jakbyśmy się wzięli zorganizowali to coś wymyślimy do kwietnia? Ja będę na dwa tygodnie w Polsce.

- - - Updated - - -

jedzie ktos w kwietniu ze mna? ---> http://www.aroc-uk.com/spring-alfa-day

Amortyzatory
Powrót