A wystarczyłoby żeby dali w konfiguratorze opcję zmiany kiery i wszyscy byliby zadowoleni.
Ale że przed liftem mieli oferować w konfiguratorze kierownicę z lifta, której jeszcze nie produkowali?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A wystarczyłoby żeby dali w konfiguratorze opcję zmiany kiery i wszyscy byliby zadowoleni.
Ale że przed liftem mieli oferować w konfiguratorze kierownicę z lifta, której jeszcze nie produkowali?
Dokładnie. Nikt wróżką nie jestNie no chyba koledze chodziło, żeby do polifta móc zamówić kierę z przedlifta
Czyli coś się da zrobić T
Temat umarł w czerwcu, ktoś od tego czasu wymienial gałkę ?
Milczy od sobotyNa FB na grupie giulia/stelvio temat ogarnia kolega o nicku marcin marcin
Pokaż załącznik 281537
coś słyszałem o kwocie 2.5tys, nawet nie wiem czy z montażemMilczy od soboty![]()
podobno nie zadziała ot tak - firmwary. sam bym przytulił gałkę polifta ale nie ma nigdziema moze ktos taka dzwignie poliftowa? najlepiej z czerwona nicia
Dlatego zrezygnowałem. Cena/ efektu nie warta zachodu moim zdaniempiszac nie ma nigdzie mialem na mysli uzywke i sobie pokombinowac zeby ruszyla, bo 2.5tys czy chocby 450eur nie dam, dla mnie taki droviazg nie jest warty tyle
coś słyszałem o kwocie 2.5tys, nawet nie wiem czy z montażem
podobno nie zadziała ot tak - firmwary. sam bym przytulił gałkę polifta ale nie ma nigdzie