[159] Dorobienie kluczyka / pilota, klucz problemy

To tak zawsze było, czy po jakiejś ingerencji się zaczęło?

A w kwestii dorobienia całkiem sprawnego kluczyka mogę tylko dodać, że nic się nie zmieniło w tej firmie z Krakowa. Trzeci miesiąc rzekomo czekają na kluczyki i jakoś im jeszcze nie doszły...:)

Ostatnia edycja:
No bo kurde pewnie płyną z chin;) ja się ich pytałem o możliwość kupna samej obudowy i ewentualnej przekładce mojego środka pilota do nowej obudowy pilota ale nie ma takiej możliwości i tylko programowanie nowego kluczyka wchodzi w grę.

Witam. Nie mogę otworzyć pilotem centralny zamek. baterie wymieniłem . Bląd pokazuje mi 1005 Transporder TEG. co to może być ?

Witam. Byłem w ASO i kluczyk do wymiany.Czy ktoś wie czy da sie go naprawic. Samochod odpala tylko ze z pilota centralny zamek nie dziala

Witam,zgubiłem kluczyk czy wie ktoś gdzie prócz serwisu Alfy da się kupić taki kluczyk?

Tylko serwis. u mnie po kilku godzinach stania auta pilot padl i nie moglem otworazyc z pilota. kluczyk do wymiany

Jacyś magicy w Krakowie ponoć za 800zł robią... na allegro mają/mieli aukcję- pisali mi, że kompleksowo jak w ASO robią.

Tylko serwis. u mnie po kilku godzinach stania auta pilot padl i nie moglem otworazyc z pilota. kluczyk do wymiany

Czyli gdyby auto leżało, to kluczyk by nie padł:)?

- - - Updated - - -

Jacyś magicy w Krakowie ponoć za 800zł robią... na allegro mają/mieli aukcję- pisali mi, że kompleksowo jak w ASO robią.

Kilka postów wyżej jest napisane wszystko w temacie... Na tą chwilę nikt tego tutaj nie robi.

Dzisiaj zakodowałem używany pilot z jednego auta do drugiego.
Pilot = centralny. Nie sprawdzałem jeszcze co z immo. Czyli czy silnik odpali.
Jeżeli się uda to usługa będzie możliwa tylko na miejscu.

Stay tuned ;)
Następne info dam w nowym tygodniu.

Dzisiaj zakodowałem używany pilot z jednego auta do drugiego.
Pilot = centralny. Nie sprawdzałem jeszcze co z immo. Czyli czy silnik odpali.
Jeżeli się uda to usługa będzie możliwa tylko na miejscu.

Stay tuned ;)
Następne info dam w nowym tygodniu.

Używkę do 159 od innej 159? Toż to z pogranicza cudów i matematyki stosowanej:)
Całe Niemcy przekopałem, Polskę obdzwoniłem i nikt takiej rzeczy nie dokonał.

Witam,

Jak już się uda to jestem bardzo zainteresowany ... ( gdzie, kiedy, za ile ...)
Mam 1 klucz nie mam karty kodowej .
2- bym dokupił na alleg, ewentualną kartę nabył bym w serwisie ( jeżeli jest potrzebna).

Witam,

Jak już się uda to jestem bardzo zainteresowany ... ( gdzie, kiedy, za ile ...)
Mam 1 klucz nie mam karty kodowej .
2- bym dokupił na alleg, ewentualną kartę nabył bym w serwisie ( jeżeli jest potrzebna).

Jeżeli wyjdzie to:

1. Tylko moje klucze wchodzą w gre.
2. Karta kodowa do uzyskania również u mnie.

Reszta info w przyszłym tygodniu. Zobaczymy czy będzie w pełniu funkcjonalne.

Ja też czekam z niecierpliwością bo niestety jeden kluczyk i brak karty a znajomy dziś dzwonił do aso i za scyzor z pilotem do 156 krzyknęli 1300zł , aż boje się zadzwonić i spytać ile do 159

ja mam podobny problem. Tylko ze mi padl pilot chyba tak w serwisie powiedzieli . Nie moge z pilota odtworzyc centralnego zamka. Samochod nornalnie odpala.Pilot wraz z frezowanym grotem do 159 1050 zł

Amortyzatory
Powrót