Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Chodzi ci o ten od 159 ? bo do 407 zrobił i działał jak nówka sztuka, znam kolesia bo robiłem u niego w cho...j rzeczy w peugeocie i mogę z czystym sumieniem polecić.
Co do kluczyka ze 159 nie wiem jak to robi, w 407 nie miałem nic tylko zwykły stary kluczyk nawet bez przycisków.
Zamówił scyzor bo ma jakieś dojścia do typów co mają oryginały zrobił grot, wyciągnął komp, wziął na maszynę i coś tam zaczął czarować i działał, scyzoryk na 3 przyciski razem z otwieraniem bagażnika, działało domykanie szyb itp. ogólnie byłem bardzo zadowolony bo przy cenie około 1000 pln z ASO to różnica spora.
Drugi raz dorabiałem u niego kluczyk do Fabi I ojca też scyzoryk, wyszło dużo taniej bo 250, razem z przerobieniem centralnego, i promocyjna cena za drugi 150także wziąłem dwa, działają do tej pory bez problemu a to już jakieś 3-4 lata. Ogólnie koleś jest elektromechanikiem o ile tak można to nazwać robi przeróżne rzeczy z autami od kluczy po chip itp. jak ktoś chce namiary to na pw nie wiem czy sobie życzy reklam
![]()
a tak wgl to napisałem do cb na pw w sprawie gałki do biegów nie wiem czy czytałeś, czy to wciąż aktualne ? zajmujesz się tym ?
Obudowy są tylko z oryginału. Nawet z Chin nie ma zamienników. Kluczyki w ładnym stanie to 200-250 zł na allegro.
Jak zobaczę w pełni działający kluczyk do 159, to uwierzę... Inne auta mnie nie interesują bo akurat taki jest paradoks, że najmniej chodliwe (wśród złodziei) alfy są jednymi z lepiej zabezpieczonych aut na rynku.
Kluczyk 35000 zł ? Może lepiej auto zmienić
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
No sorry sprostowanie 3500 ....
a ja dorabiałem kluczyk w Gliwicach i koszt był dużo tańszy....jeżeli posiadasz kartę kodową to 900zł kluczyk +150 zł kodowanie i czekasz 2 tyg. brak karty kodowej to wizyta w salonie i 100zł drożej
A jak juz sie ma kody to dodanie klucza ( w sensie dzialania pilota central zamka ) to 5 minut za free u kolegow z forum