Obecna sytuacja w TMiN jest taka, że panowie wspólnicy się rozstali. Na Bruzdowej został rudowłosy jegomość (sorry, nie poznałem z imienia), a ten drugi, p. Tomasz wyemigrował do Głowna. Osobiście mam o nich opinie podzielone. Auto naprawiali w sumie kilkanaście razy i ta ilość wynika z pośpiechu, w jakim starali się wypchnąć wóz z warsztatu - wracałem na poprawki, dokończenie roboty itp. Nie lubią JTS-ów, szczególnie p. Tomasz. Nie wiedzieli jaki olej leje się do tych cudów techniki. Generalnie nie mam do tych panów żadnych "ale", jednakże zaangażowanie w robotę jest wg mnie średnie. Brakuje wnikliwości, pochylenia się nad problemem; zazwyczaj rozwiązanie przyjmuje się takie jakie pierwsze wpadnie do głowy, albo jak wynika ze średniej. Zdarzało mi się samemu zgłębiać problem przed odwiezieniem do naprawy, żeby im wprost powiedzieć co mają zrobić. Podsumowując: wolałbym oddać auto do TMiN niż do pierwszego-lepszego serwisu, ale do ideału dużo im brakuje. Jak będzie teraz, po podziale - trudno powiedzieć. Trzeba poczekać na świeże opinie.
Natomiast mogę szczerze polecić serwis "Auto Serwis Jędrek" z Czołczyna. Naprawiałem tam już kilka samochodów. To warsztat "ogólny", nie specjalizują się w żadnej marce, ale podejście jest odpowiednie. Przede wszystkim zawsze 100% konkretny termin przyjęcia auta i usługi. Kosztorys z góry, dobry kontakt w trakcie naprawy, ceny "normalne", nie zawyżają, nie oszukują. Ktoś mi kiedyś polecił tego mechanika pod kątem specyficznego auta ze specyficznym problemem, dali radę, więc dzisiaj ja polecam. Pozdr.