pirat159
Nowy
[MENTION=60478]jarzon[/MENTION]; mówisz o tym dodatku? http://zmienolej.pl/pl/dodatki-do-paliwa-diesel/2953-smar-do-diesla-kleen-flo-192l-kat953
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rozpusta ;-)Ja leje 6900 do ON Vervy ;]
Kiedyś zalałem też jakiś środek do smarowania common rail od Liqui Moly, nie pamiętam który to był dokładnie, i po tamtym auto chodziło cichutko jak benzyniak. Minus, że puszka kosztowała ponad 20zł i starczała na jeden zbiornik paliwa.
Tylko dlatego ze u mnie verva ma zdecydowanie lepsze parametry niz zwykły ON (smarność i liczba cetanowa). Gdyby zwykla gnojówką nie zawierała bio to pewnie lal bym zwykłą z 6900 i parametrami zbliżała by sie do vervy.Rozpusta ;-)
racja, verva znacznie lepsza od zwykłego ONTylko dlatego ze u mnie verva ma zdecydowanie lepsze parametry niz zwykły ON (smarność i liczba cetanowa). Gdyby zwykla gnojówką nie zawierała bio to pewnie lal bym zwykłą z 6900 i parametrami zbliżała by sie do vervy.
Pytanie tylko, jak długo takie premium leży w zbiorniku i jak bardzo mu to szkodzi.
AR6900-D Max podnosi liczbę cetanową tyle samo co AR6800 w tej dawce. Dużo lepszy detergent jest w nowym AR6900-D Max, lepszy środek smarny i nano modyfikator spalania, którego w AR6800 nie było.Dzięki Wlyszkow za odpowiedźJeżeli porównamy nowy produkt AR6900-D do AR6800 to wychodzi on lepiej cenowo, jednak zauważyłem, że mniej podnosi liczbę cetanową. Czy są jeszcze jakieś różnice pomiędzy tymi produktami?