Espressivo
Użytkownik
- Auto
- Była: Lancia Kappa ;AR147; Fiat Bravo II; Jest: 156 2.5V6 i 159 2.4
Ja stosowałem w autach do oleju silnikowego motorlife - modyfikator tarcia - zarówno do benzyn i diesli.
Jakiś spektakularnych efektów nie dostrzegłem ale faktem jest to, że nie miałem absolutnie żadnych poważnych awarii silników przez te wszystkie lata.
Ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tym dodatkiem?
Teraz kupiłem 2.5 V6 Busso z LPG i szykuję się powoli do wymiany oleju i myślę o jakimś dodatku do oleju co radzicie?
Co ciekawe poprzedni właściciel zakładając LPG założył też system Lubryfikacji. Jakie są wasze doświadczenia z tym dodatkiem?
Jakiś spektakularnych efektów nie dostrzegłem ale faktem jest to, że nie miałem absolutnie żadnych poważnych awarii silników przez te wszystkie lata.
Ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tym dodatkiem?
Teraz kupiłem 2.5 V6 Busso z LPG i szykuję się powoli do wymiany oleju i myślę o jakimś dodatku do oleju co radzicie?
Co ciekawe poprzedni właściciel zakładając LPG założył też system Lubryfikacji. Jakie są wasze doświadczenia z tym dodatkiem?
![DSC_0269[1].jpg DSC_0269[1].jpg](https://forum.alfaholicy.org/data/attachments/113/113123-803fc6295e71fabd57e58549ee73b128.jpg?hash=ZF8rh6sGWw)