Dębica i okolice

Włodek jak rezerwujemy to ja też proszę A5 Podkarpacie. Chyba że będzie Rzeszów no to wiadomo :)

A inne miasta? Rzeszów, Jasło ? Super pomysł.

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Może być dowolne miasto. Potem wstawię przykład

Dodano po 5 minutes:

wedlug mnie teaz A5.Włodziu to bedzie naklejka?Jak naklejka to naklejana od wewntrz na szybie czy od zewnatrz bedzie trzeba przykleic?Rezerwuje od razu jedna z Dębica:D
Nie będzie to naklejka bo po odklejeniu jest praktycznie do wywalenia. Jest to normalna kartka zafoliowana ( wielokrotnego użytku ).
Można od środka podkleić na szybę lub wsunąć za obudowę słupka, lub włożyć za wycieraczkę , albo zamocować do daszka przeciw słonecznego np. taśmą klejącą dwustronną. Jak kto woli.

Ostatnia edycja:
Mamy do wyboru:
Ogólne Podkarpacie, Dębica, Rzeszów, Jasło. Może być i inne miasto. Wielkość połowa A4 czyli A5. Jest to normalna kartka zafoliowana.
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Dodano po 10 minutes:

Na niedzielę będę miał trochę gotowych. Jeśli byśmy się spotkali to porozdaję każdemu, co kto będzie chciał.

Ostatnia edycja:
Czy ktoś z Rzeszowa mógłby wziąć jedną dla mnie ?? z napisem Rzeszów ?? odbiore na spocie, w niedziele nie dam rady dotrzeć na spota :( jutro mam czas jak coś

Ja juz mam;-) Dzięki Włodziu. Niestety pracowałem do 18 i mi ją zmoczylo w czasie burzy.
543.jpg

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Nie trzeba, trochę się po brzegach tylko zmoczyla. Folia nie puściła, nie porozklejalo się.

Tak to wygląda na autku.Jutro zrobie napis dla Rzeszowa. Będzie ktoś w niedzielę tak koło 19 na czerwonej torebce?
attachment.php

attachment.php
```````````````````````````````````````````
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Ostatnia edycja:
ja moge podjechac na czerwona torbe to wzialbym chlopakom z RZ tylko niech sie zadeklaruja kto co chce i w pon. bym im podrzucil

Ja jedną naklejkę poproszę z napisem Rzeszów, natomiast dodatkowo jak będzie czarny jechał do Rzeszowa poproszę o paski na rejestrację żeby przykleić bo puki co ramek nowych do kupie w sklepie na stronie brak. Od razu zapytam ile za wszystko trzeba zapłacić :)?

Fajnie wygląda za tylną szybą, szkoda że mam przyciemnioną to nie będzie widać :(

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

no wyglada naprawde super. Włodziu,a nie mialbys mozliwosci zrobic tego jako wlepy albo chociaz na folii przylepnej?

Na razie kicha z drukowaniem. Padł komp. Mam 4szt Rzeszów, 3 szt Dębica, 4szt samo podkarpackie i dwa komplety na tablice. Mogę zafoliować folią samoprzylepną ale wtedy będzie na stałe i obraz będzie troszke rozmazywany przez klej ( klejone od środka)

Zamiast kleic do szyby może pomyślcie o przyssawkach, takich jak do osłon przeciwsłonecznych? Do tylnej szyby nie powinno się nic naklejać ze względu na ogrzewanie.

Amortyzatory
Powrót