Dębica i okolice

Czy tak może być?
Dzięki uwagom zaczyna to nabierać wyglądu. Choć nie raz ciężko znaleźć jakiś rysunek w necie. Jak możecie to podsyłajcie linki do nich Propozycje do dodania Np. mapka Podkarpacia.

attachment.php

i dla Dębicy
attachment.php

Ostatnia edycja:
to ja proponuje usunac podkarpacie i w to miejsce wrzucic Debica

to ja proponuje usunac Podkarpacie i w to miejsce wstawić Debica
Nie bardzo wiem o co chodzi. Czy o napis alfaholicy podkarpacie zamienić na alfaholicy Dębica ?
to są dwa różne loga dla Podkarpacia wyżej i pod spodem dla Dębicy

dla Debicy
wywalic napis podkarpacie, wsadzis w jego miejsce debica, wywalic herb miasta i caly napis alfaholicy debica zrobic mniej zaokraglony tak zeby byl bardzie jczytelny dla "cywilow"

Czy takie coś?
attachment.php
Lub
attachment.php

Ostatnia edycja:
no gdybys jeszcze dal polskie ę a nie jakies francuskie itp a jak nie to samo e

Paweł nie wcinaj sie bo i tak naklejki nie dostaniesz, a powod jest prosty-nie przyjezdzasz na spoty,a tylko tak bedzie mozna otrzymac naklejke od Włodka:Dhahahaha.To tak na marginesie,a wszystko juz nabralo odpowiedniego ksztaltu Włodziu.Jak cos to jestem pierwszy u Ciebie po odbior:D.Bede pierwszym sepem ktory przyleci:D

no gdybys jeszcze dal polskie ę a nie jakies francuskie itp a jak nie to samo e

Ta czcionka jest taka a nie inna. Przedtem byłą inna czcionka ale chcieli właśnie tą czcionkę

Ostatnia edycja:
Paweł, również pozdrawiam. wpadnij w końcu na jakiś spot to się osobiście poznamy i Widelec się od Ciebie odczepi:)
Włodek, to może Alfaholicy zostaw takie jak jest u góry, a Dębica zrób inną czcionką na dole, pod logiem AR. Oczywiście jeśli jeszcze masz do nas cierpliwość:P

Paweł, również pozdrawiam. wpadnij w końcu na jakiś spot to się osobiście poznamy i Widelec się od Ciebie odczepi:)
Włodek, to może Alfaholicy zostaw takie jak jest u góry, a Dębica zrób inną czcionką na dole, pod logiem AR. Oczywiście jeśli jeszcze masz do nas cierpliwość:P
Na początku tak było
attachment.php
lub
attachment.php

Na razie tyle zmian. Jak się spotkamy może w niedziele o 19 to przyniosę wydruki i pogadamy.

Ostatnia edycja:
tak wlasnie Włodziu, taka czcionka tylko ten herb z dolu wywal

i ten napisa alfaholicy podkarpacie blizej loga. Nie sluchaj Pawła zeby byla bardziej czytelna czcionka dla innych.Ci co maja wiedziec to beda wiedzieli co tam pisze

czy tak będzie
attachment.php
lub napis DĘBICA niżej
attachment.php

jedno i drugie jest OK tylko jeszcze bym to troche obnizyl w kierunku poludniowym zeby nie wychodzilo poza obrys wojewodztwa albo troszke zmniejszyc to w zeby sie miescilo w granicy woj.W sumie i tak jest dobrze ale mozesz jeszcze cos sprobowac

Ja i wielu innych chętnie bym powiesił na aucie takie podkarpacie
Na najbliższym spotkaniu w Dębicy będę miał parę do rozdania.
Tylko jaka wielkość?
Kartka A4 czy o połowę mniejsze A5. Na razie zrobię na A4.
Podkarpacie
attachment.php

i Dębica
attachment.php

Dodano po 15 minutes:

Jutro będę miał kilka Dębic i kilka Podkarpackie.

Ostatnia edycja:
Na najbliższym spotkaniu w Dębicy będę miał parę do rozdania.
Tylko jaka wielkość?
Kartka A4 czy o połowę mniejsze A5. Na razie zrobię na A4.
Podkarpacie
attachment.php

i Dębica
attachment.php

Dodano po 15 minutes:

Jutro będę miał kilka Dębic i kilka Podkarpackie.

Zostaw dla mnie jedną szt. samego Podkarpacia plizzzz :) Fajne :)

wedlug mnie teaz A5.Włodziu to bedzie naklejka?Jak naklejka to naklejana od wewntrz na szybie czy od zewnatrz bedzie trzeba przykleic?Rezerwuje od razu jedna z Dębica:D

A inne miasta? Rzeszów, Jasło ? Super pomysł.

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Amortyzatory
Powrót