Dębica i okolice

Włodziu ja rezerwuję jeden komplet na tablice i jedną nalepkę z napisem Rzeszów. Napisz na pw ile się za to należy.

4-pak + 1 dla mnie:D i wszyscy przygotowac sie na taki sposob rozliczania:D

P.S. cieszyc sie, ze nie 6-pak:D

Witam
Mimo awarii kompa mam 16 szt. z napisem RZESZÓW i jeden komplet na tablice rej.
I dla Dębicy 24 szt. plus komplet na tablice dla Dominika.
Będę jutro pod torebką ( tylko bez gł.... domysłów) tak koło 19 to mogę podać dla Rzeszowa.

Mam już gotowe i dla Jasła tylko czekam na kompa aby wydrukować.
To na tyle :)

Dodano po 7 minutes:

Włodziu ja rezerwuję jeden komplet na tablice i jedną nalepkę z napisem Rzeszów. Napisz na pw ile się za to należy.
Na jedną tablice idzie dwie naklejki biała i czerwona przykleić na styk. Krawędzie są zafoliowane aby woda nie podchodziła. Ja mam takie i od grudnia do dziś trzymają się super. Po naklejeniu ogrzać ( ale bez przesady to jest plastik ) np. suszarką do włosów i docisnąć wtedy klej złapie mocno.

dogadaj się w sprawie odbioru z Carny 28 gdzie i kiedy. A co się należy? przejdę z tacą czyli co łaska :) :). W tym też może być bo w garażu susza a gorąc straszny:beer:. Oglądniesz zadecydujesz :)

Chyba zacznę robić takie szajsy aby szybko się rozpadały to będzie większe zapotrzebowanie :)

Ostatnia edycja:
to Włodziu jestesmy umowieni jutro pod torebka o 19.Pozdrawiam,a Rzeszow niech sklada zamowienia zeby Włodziu wiedzial ile Wam przekazac karteluszek

to Włodziu jestesmy umowieni jutro pod torebka o 19.Pozdrawiam,a Rzeszow niech sklada zamowienia zeby Włodziu wiedzial ile Wam przekazac karteluszek
Chyba , że wpadniesz do mnie. To blisko torebki. Jedziesz wielopolską do kościoła Miłosierdzia. Mijasz jubilatkę i stajesz na parkingu koło niej.
Jak coś to tyrknij na PW podałem Ci nr tel

Ostatnia edycja:
Ja też postaram się zajrzeć

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja też postaram się zajrzeć

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To czekam w garażu jutro o 19 :) Będzie mini spot :)

Dodano po 4 minutes:

Zresztą powitam wodą ( mineralną ) i solą wszystkich chętnych będzie mi miło :hang3:

Ostatnia edycja:
Ja tez spróbuję się pojawić.
Mam dla Ciebie naklejki na tablice.
Ale nie pomieścimy się koło garażu więc proponuję jednak plac "czerwony" torebki o 19.

Może się ktoś jeszcze zjawi.

Ostatnia edycja:
ten spot kolo czerwonej torebki to jutro czy dzis? tzn niedziela czy poniedzialek? bo zamieszanie zrobiliscie;)

DZISIAJ niedziela O 19

Dokładnie. Spóźniłeś się - ja odjechałem 19:20 - Włodek i Piotr chyba też zaraz po mnie.
Poniżej fotki zrobione moim kieszonkowym odkurzaczem :) Rowery to jeden mój, drugi najstarszego syna. Najmłodszy był nieobecny.:)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• IMAG1232.jpg
    IMAG1232.jpg
    58.7 KB · Wyświetleń: 272
  • IMAG1231.jpg
    IMAG1231.jpg
    86 KB · Wyświetleń: 171
Chyba mocno się spóźniłem bo o 19 30 już było pusto...

a my sie nie minelismy na swiatlach pod Magnolia ok.19:25?Jechalem w strone szpitala i stalem na swiatlach jak mi smignela srebrna GT w strone centrum tylko bez ramek,a nie pamietam czy Ty masz ramki czy nie

Dodano po 19 minutes:

P.S. wielkie dzieki dla Włodzia za znaczek.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót