Dębica i okolice

Na nartach to i ja bym poszalał :)
Tylko czy da się je zapiąć na plecach , brzuchu , głowie, na nogach nie muszą być bo i tak nie ustoję :)

A może koło jakiegoś zbiornika wody?. To bym sobie posiedział na rybkach :)

Ostatnia edycja:
karpik i sandacz??

- - - Updated - - -

kto dzis odjezdzal czarnya 159 SW spod Quattro na Glowackiego??Pewnie nikt z forum bo ramek nie byloale Pozdrawiam

Tak karpik i sandacz. Powiem jedno o rybkach były pyszne :)
Tak je łapałem zostawałem na noc
attachment.php

A dziś nie mogłem odpalić !!. Z pięć - dziesięć minut paliłem aż zapaliłem

attachment.php

Ostatnia edycja:
komu sie dzis wrylem rano na swiatlach kolo wiaduktu? srebrna 147?

Na szczęście to nie mnie :)

kogo czarna GT widzialem pod kosciolem Ducha po 14??Stanalem juz pod Jubilatka,obrocilem sie i czarnulka jechala

Ostatnia edycja:
Już myślałem że zrezygnowałeś z moich usług :(. A masz tę rurę?. Czy będziemy sztukować?. Jak nowa to nie potrwa to długo.
Jutro lecę na Warszawę powrót w niedziele. To po niedzieli możemy działać. Może (ale tak na 50%) w poniedziałek. Tyrknij w niedziele po południu tak koło 18 to będę wiedział jak mi się poukłada

Ostatnia edycja:
Zerknął bym ale jutro rano mam wypad do warszawy. To u Dymka

Dymek to chyba w Zawadzie a nie w Lubzinie / Luizjanie

Zobaczylem ramke to puscilem:)

Włodek kiedy dzialamy ?:)

Konrado i jak Ci się alfa spisuje? :D przyjadę do Pl to coś skminimy ciekawego :D

to nie u Dymka to auto stoi, to jest w komisie po lewej stronie, zaraz na początku lubziny :)

Ostatnia edycja:
Konrado i jak Ci się alfa spisuje? :D przyjadę do Pl to coś skminimy ciekawego :D

to nie u Dymka to auto stoi, to jest w komisie po lewej stronie, zaraz na początku lubziny :)
Jak narazie to sobie grabisz:] Alfa gicior, waz zamowiony wiec jutro odbior, zaloze i zobaczymy :)

jedyne co wiem to z widzenia ze uchwyty na kubek sa innego koloru wiec albo ktos polamal albo sie wlamal :D. TO jak, bylby ktos chetny chociaz z miernikiem lakieru sprawdzic mi ta q2? :) Dobrze by bylo jeszcze kompa miec zeby ten przebieg sprawdzic :P. Troche dlugo ona tam juz stoi, okolo 4 miesiecy tam ja widze. jak ktos bedzie mial mozliwosc to pisac Pw, bede mega wdzieczny ;) Pzdr

Jak narazie to sobie grabisz:] Alfa gicior, waz zamowiony wiec jutro odbior, zaloze i zobaczymy :)

To zakładamy węża?. Czy już założyłeś

Ja moją przegoniłem w sumie 780 km poszło. Zbiera się ok choć jest ta dziura ( turbo ). Mam nadzieje , że jak zaślepię EGR to to zniknie. Oleju nie ubywa od wymiany poziom stały , zawieszenie też jest ok ( nie stuka nie piszczy ) i prowadzi się dobrze. Tak pisze bo to pierwsza większa wyprawa tym autkiem i to takie lepsze poznanie.

Ostatnia edycja:
xaxvix, a My sie ostatnio nie minelismy na krzyzowce pod Lipskiem??Ja jechalem w prawo, a Ty skrecales od rampy w strone lipska i obczajales moja.Ramek nie widzialem

xaxvix, a My sie ostatnio nie minelismy na krzyzowce pod Lipskiem??Ja jechalem w prawo, a Ty skrecales od rampy w strone lipska i obczajales moja.Ramek nie widzialem
W sobote od parkowej jechales? Po 11 chyba;) Tam ?

Włodek wąż odebralem w sobote i odrazu wymienilem pod domem;) Roznica masakryczna, zbiera sie superowo, wydaje mi sie ze od samego poczatku mialem z tym problem, tzn wtedy mogla byc minimalna dziurka bo bylo slyszec lekkie gwizdy, a teraz rowniutko, cichutko;) Nie wydrukowalbys mi 2 naklejeczki na ramki?

We wtorek po południu będę je miał do odbioru :)

Amortyzatory
Powrót