Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jubilatka na Szkotniej
puściłem Ci na PW telefon jak coś to dźwoń
Jutro mam czas od rana
- - - Updated - - -
Też macie takie kłopoty ze stroną ciągle mnie wywala
Witam, wiem, że nie ten temat jednak wrzucam tutaj, ponieważ jestem z Dębicy i może ktoś "swój" by chciał zakupićMam do sprzedania świece zapłonowe NGK PMR7A oraz BKR6EKPA. Świece nowe, użyte dosłownie raz, zakupione przed tygodniem, dziś założone i ściągane. W razie czego pisać prywatną wiadomość. Cena jaka mnie interesuje to 520 zł. Ewentualnie coś mogę upuścić.
nie chce Cie martwic ale chyba cena co najmniej o polowe za duza![]()
mnie tylko zastanawia dlaczego kupiles zalozyles,wykreciles i sprzedajesz.Patrząc na ceny na stronach to za nowe nie jest wcale za duża. Sam kupiłem za 540 od mechanika.
mnie tylko zastanawia dlaczego kupiles zalozyles,wykreciles i sprzedajesz.
Skoro były założone i ściągnięte to są już używane. A za używane to za dużo sobie liczysz.Patrząc na ceny na stronach to za nowe nie jest wcale za duża. Sam kupiłem za 540.
W sieci średnio cena za PMR7A to około 60 zł sztuka, natomiast BKR6EKPA widziałem od 73 do 104 sztuka.
Skoro były założone i ściągnięte to są już używane. A za używane to za dużo sobie liczysz.
Tu nawet z wysyłką wychodzi taniej:
http://allegro.pl/swiece-zaplonowe-alfa-romeo-ngk-ts-146-147-156-166-i3976626778.html
Moja tez jest 120KM, 8V, 2006rok, 1,9JTDM, tylko zczipowana przez Domina do jakis ~150. Mam ja od pazdziernika zeszlego roku, egr zaslepiony, wywalony. Ostatnio turbo cos swiruje, powyzej 4tys obr przeladowuje turbo i odcina turbo. Mam zamiar wezyki przeczyscic wd40, i zobaczymy czy cos pomoze![]()
Łukasz Twoja Skodiczka nie stala dzis przypadkiem pod Meblopolem na Jana Pawła ok.19??
I nie pomogłem
Między trurbinką a inerculerem dziurka , że palec można włożyć przy samej opasce na interculerze. Tylko wymiana pomoże.
Może ktoś ma pomysł jak to załatać czy tylko wymiana.