• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

tak tam. Czyli to Ty i nie pomachales.Wstydz sie.Ja jak nie ma ramek to nie reaguje:D

Zobaczylem w ostatniej chwili bo sie zamyslilem:) Niedlugo ramki beda, priorytetem bylo doprowadzenie alfuni do doskonalosci;)) Juz zbieram na wygluszenie bryki;)

Jak będę miał naklejki na to napisze na PW

Wczoraj natknąłem się na ten temat myśle że warto wspomóc.
Witajcie,
Ruszyła kolejna edycja Narodowego Auto Testu - podobnie jak w 2011 zachęcam do wzięcia udziału i wypełnienia ankiety. Dzięki Waszym głosom w 2011 roku Alfa Romeo 159 znalazła się na podium - byłoby naprawdę rewelacyjnie gdyby i tym razem auta wybranej przez nas marki zostały docenione na łamach Auto Świata Poniżej link do ankiety: http://www.auto-swiat.pl/nat2014

Ja wpisałem ankietę na model 147

- - - Updated - - -

Zobaczylem w ostatniej chwili bo sie zamyslilem:) Niedlugo ramki beda, priorytetem bylo doprowadzenie alfuni do doskonalosci;)) Juz zbieram na wygluszenie bryki;)

Naklejki na ramki gotowe

Zatankowana do pełna i sprawdzone spalanie na trasie z częstym pedałem gazu do oporu.
Według kompa zużycie jest 5l/100km a faktycznie wyniosło 5,7l/100. Komp zaniża o 0,7l
W mieście odwrotnie pokazuje więcej o 1l/100

Czy u innych użytkowników też tak jest?

Jak narazie opieralem sie na kompie i tez pokazuje kolo 6l/100, pasuje przedmuchac ja gdzies dalej i sprawdzic

Ja na mieście poniżej 7 nie schodzę. Zawsze muszę sobie troszeczkę przycisnąć choćby na rondzie i posłuchać czy piszczy czy jeszcze nie.

ja raz na pełnym baku zrobiłem 600km :D innym razem 800, jeszcze innym 900 z hakiem zazwyczaj spalanie mieszane około 6l mi na pc pokazuje.

kto dzis srebrna 156 SW zawracal po Igloocarem w strone ronda, a nastepnie na straszecin??Chyba ramki byly.Pozdrawiam

To ja w mieszanym ruchu poniżej 7,2 ( zima nie schodzę ) . Jak patrze na chwilowe a tu mi wali 19l/100 to włos się jeży. Ale średnie jak dla mnie jest do przyjęcia. Trasa cztery ciężkie osoby bagaż na full ( też ciężki ) to 5,7 do przyjęcia.

Jak u siebie liczylem, trasa mieszana, czesciej miasto, z rozwalonym wezem i wyszlo mi jakies 5,5L;) A noga ciezka;) Teraz powinien spalac nawet minimalnie mniej;)

Panowie kiedy jakis spocik sie szykuje w Debicy??

Witam nałożyłeś naklejki?
Mam nowe poprawione zapraszam ( gratis )

Wolał bym na tygodniu. W niedziele mam mały wypad.

Może jutro Panowie ? Chętnie sie do was wybiore do Dębicy ? Może 17 ?

Tak nagle niespodziewanie. Ale ja też bym się stawił. Tylko gdzie ?

Nie znam Debicy więc najlepiej gdzies przy wylocie z autostrady czy coś w tym stylu, jest taka miejscówka ? jak nie to dojade gdzie trzeba - TomTom :D

Chyba nic z tego nie będzie zbyt nagle i niespodziewanie to by się stało

ja moge jutro i w sobote/niedziele chyba ze mi zona cos nagle wymysli.Jak cos to piszcie gdzie i o ktorej godzinie.Tylko Ala brudna:(.Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót