• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

:victory:Widać że wiosna idzie!Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu!
P.S.
W niedzielę spotykają się chłopaki z Sanoka pod Areną Sanok o 16.00

W niedzielę nie mam szans

attachment.php

Szkoda , że to nie dziś jest to spotkanie by nam autka umyło :cray:

Ostatnia edycja:
Ale dziś by było gratis i obsługa też darmowa :)

Na czwartek lub piątek szykuję się z zaślepieniem EGR.
Dominik będziesz miał czas? Ja mam wolne te dni .Bym wymontował Ty byś wapadł i zabrał no i potem byś mi to uruchomił. Ja bym się dostosował do Ciebie

Może być - dogadamy się szczegółowo telefonicznie :)

Podkładka pod EGR gotowa. Śruby mocujące EGR zruszone. Tylko założyć i wyciąć programowo.

I EGR zaślepiony. Dominik zrobił poprawkę w programie. Śmiga aż miło.
Podziękowanie dla Dominika :adore:

Kogo to dzis widzialem w Grabinach po 14?;) Chyba jakas 156:)

mnie :D
wbilem sie przed Ciebie w kolejce przed rampa ?? :D

kto mnie wypuscil dzis po 17 spod Vimaxu-alfa 156 sedan przedlift nie wiem czy byly ramki bo mi szyby zaparowaly.wydawalo mi sie byly.Jechalem taka piaskowa Yariska.Pozdrawiam i dziekuje

kto dzis stal bordowa 156 sedan na felgach Rondelkach(takie grube szprychy) z urwana tylna klamka od kierowcy oraz rozwalonym lusterkiem zewnetrznym tez od kierowcy po godz.15 pod bankiem ING w rynku w Dębicy-rej.RMI??

alfa bez ramek

nie musisz sie powtarzac w 2 tematach :P

Amortyzatory
Powrót