Dębica i okolice

Pozdrawiam Lukasza widzianego na ul.Krakowskiej dzis ok.11:30.Pomachane i odmachane:D.Jedzie ktos do Tarnowa na godz.15??

Pozdrawiam Lukasza widzianego na ul.Krakowskiej dzis ok.11:30.Pomachane i odmachane:D.Jedzie ktos do Tarnowa na godz.15??

Również pozdrawiam, miło popatrzeć fura na zlocik wypucowana chętnie bym poleciał ale za tydzień mam motocyklowy w Bochni i musiałem z czegoś zrezygnować. Czekam na fotki.
Pozdrawiam
Łukasz

zaluj bo duzo nas bylo i atmosferka bardzo sympatyczna ale rozumiem i Ciebie(malo jestes w domu itp.).Lubie naszych kolegow z Tarnowa i Bochni:D.Rowniez fajnie zobaczyc Twoja furke jadaca przeciwka.Fotki chyba beda w temacie tarnowskim.Chlopaki nagrywali tez filmiki.Bylo 5 dziewiiatek w tym 2 Rosso, 2 corne i 1 srebrna.Pozdrawiam raz jeszcze

a Ty nie jechales kiedys z Mielca w strone Dębicy i mijalismy sie na wlocie do Mielca(ktoras sobota po 11 chyba-jechalem do Warszawy)??Podobna Alfe wtedy widzialem.Chyba mi machnales o ile to byles Ty??

masz rację pewnie ja, często mnie tam można zobaczyć i oczywiście okolice Dębicy i Radomyśla.
ps. od trzech miesięcy miłośnik alfy.

Pozdrawiam zone Raidera z ktora dzis sie mijalem pod cegielnia po 14.Ja stalem w korku do swiatel, a Ona ciela juz w strone domku :-).Nie machalem zeby sobie nie pomyslala, ze jakis debil:D

Pozdrawiam zone Raidera z ktora dzis sie mijalem pod cegielnia po 14.Ja stalem w korku do swiatel, a Ona ciela juz w strone domku :-).Nie machalem zeby sobie nie pomyslala, ze jakis debil:D
Pewnie jak Cie zauwazyla to mowila "tylko nie machaj, tylko nie machaj, uff nie machal" hehehe:))

W któryś dzień i ja muszę się wybrać na Dębicę xd gdzieś koło świąt po świętach można by się było ustawić gdzieś, czy nie?:d

Pozdrawiam zone Raidera z ktora dzis sie mijalem pod cegielnia po 14.Ja stalem w korku do swiatel, a Ona ciela juz w strone domku :-).Nie machalem zeby sobie nie pomyslala, ze jakis debil

Pewnie jak Cie zauwazyla to mowila "tylko nie machaj, tylko nie machaj, uff nie machal" hehehe)

Dzięki za wszelakie pozdrowienia, następnym razem musicie machać to zaszczepicie większego ducha alfaholiczki:)

Tak na marginesie musze ogarnąć moje zaciski i martwe pola tarcz hamulcowych, (bo brzydko to wygląda przez te felgi) zastanawiałem się nad czarnym albo grafitowym matem, co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
Pewnie jak Cie zauwazyla to mowila "tylko nie machaj, tylko nie machaj, uff nie machal" hehehe:))

no kiedys jak sie ze mna mijala to widzialem Jej wzrok i mozna bylo wywnioskowac dokladnie to co xaxvix pisal :D

dzis znowu widzialem zone Raidera pod szkola w Straszęcinie ok.8.Jechalem firmowym Pandżitsu:D.Robia robote te felgi Łukasz

ja bym pomalowal na szaro albo czarno zaciski ale czarny bedzie sie bardziej brudzil chyba tak samo jak czarne felgi.Jaki jest sposob na te martwe pola tarcz??

Alfa Corse, Janusz Jarosz, ul Rzeczna w Debicy

attachment.php

Amortyzatory
Powrót