• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

Kolegi jutro 17 widzę was za Castorama a pomiedzy Tesco na parkingu Rzeszów godz 17 !! :)

sm00q to my sobie dzis machalismy kolo Slovnaftu prawda??Pozdrawiam jeszcze raz oraz alfinke Włodzia widziana na parkingu pod Stomilem

Pozdrawiam i ja w imieniu mojej stojącej AR. :wavey::hello:

Jak ktoś będzie Wam machał/błyskał z :
attachment.php

attachment.php

attachment.php

To będę ja.

Lancia stoi póki co, a ja poruszam się Luśką czyli Almerą :)

Ostatnia edycja:
jesteście może chętni na zrobienie spota w sobotę 12.04.2014?? Teściowie mają dom w nagawczynie(blisko) a będe u niech akurat :) w godz 12-13, Co wy na to ??

jak bede u rodzicow w Nagawczynie w sobote to moze wpadne :D ;)

13.04 jedziemy do Tarnowa, a 12.04 moge wpasc jak dam rade ale ok.17

P.S kto dzis smigal przez Zasów w strone Radomysla czerwonym Mito, a za nim szara 156 FL chyba na ramkach??

Ja bym był chętny ale też na 17. Czyli nici z tego. :(
Pomyłka nie mam szans . Robię świąteczne wędzenie na działce. :o:eating:
Przepraszam za zamieszanie

Ostatnia edycja:
Ja juz jestem w nagawczynie kolo debicy. Jak ktos chetny na spocik to zapraszam 667 409 800 bede do 14:00

Wysłane z xperiaZ przy użyciu Tapatalka

niestety, mialem zbyt napiety grafik i nie mialem czasu zeby sie spotkac, pzdr

Amortyzatory
Powrót