• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

Piotrek, Czarny28 jechałeś wczoraj może w Bieszczady? Mijałem się z jakąś 159 nr rejestracyjny RDE H..., nie zdążyłem całego zobaczyć, w okolicach Strzyżowa koło 18.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

Coś Wlodziu ten link się nie chce otworzyć.

Jutro jest wyjazd na Włoską Wiosnę do Tarnobrzega. Start niedziela punkt 10.00 z Czerwonej torebki. Wszystkich chętnych zapraszam. Będzie zbiórka charytatywna pluszaków. Jak ktoś by się wybierał a miał zbędne pluszaki to niech weźmie .

Włodek, Tobie ciągle wiosna w głowie. Ja na 10 muszę dzieci podrzucić do Brzeźnicy. To może po drodze się gdzieś spotkamy.

Dzięki Andrzeju za udział. Bo bym był tam sam. :)

No ja i tak szybko się zbyłem. Ale widziałam parę aut na RDE, tylko ich nie znam.
A na tym forum to chyba zostaliśmy sami

Również pozdrawiam:)
W niedziele po zostawieniu pluszaków była zawijka:(
received_129893734421186.jpg

W niedzielę o 17.30 będzie spot w Dębicy oczywiście plac czerwona torebka. Zapraszamy wszystkich :)

Akurat, jak ja na weselu z porawinami;-/

22.10.2017 Wyjazdowy spot Dębicy. O 17.30 Brzostek rynek. Ja startuję o 17 z czerwonej torebki. Zapraszamy wszystkie włoskie marki.

Nagle a niespodziewanie:)
Dzisiaj o 17 czerwona torebka spotkanie. Zapraszam WSZYSTKICH. :)

2 grudzień czerwona torebka o 17.30 spotkanie. Zapraszam

16 grudzień 17.30 Czerwona Torebka . Zapraszam Wszystkich posiadaczy WŁOSKICH autek i innych pojazdów. :) .. To już będzie prawie świąteczne spotkanie.

Amortyzatory
Powrót