Edd46
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo GT
Andrzej, czy to Twoja bunia stoi na sandomierskiej przy sklepie z częściami do 4 kółek?![]()
Tak to ona,tez ja czesto tam widuje ;D
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Andrzej, czy to Twoja bunia stoi na sandomierskiej przy sklepie z częściami do 4 kółek?![]()
Panowie z racji tego że rodzina się powiększa muszę sprzedać GT. Gdybyście mieli namiary na 159 SW będę wdzięczny. A gdyby ktoś był chętny to http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jtd-150km-ID6yG5C3.html
dam pełne info o furce![]()
O i Andrzej tu wyszedł z dobra inicjatywa. Dzisiaj zauważyłem ze moja tez juz łapie osad na tarczach,trzeba przepalic
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk