• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

Pomoc w ocenie autka

Witam,
Piszę z prośbą gdyż zastanawiam się nad wymianą mojego pierwszego autka którym jest fiat punto na coś bardziej godnego wiem że budżet jest mocno ograniczony gdyż w tym roku piszę maturę więc aktualnie chodzę do pracy gdzie zarobki to około 1000zł miesięcznie ( tragedii nie ma ).
I tu moja prośba czy znalazła by się jakaś dobra duszyczka z Okolic Dębicy któa mogła by udać się do Korzeniowa i sprawdzić dla mnie czy warto się interesować Alfą 156 1.9 JTD z ogłoszenia ?
(Tu proszę dodać olx.pl) /oferta/alfa-romeo-156-1-9-jtd-CID5-IDrDcXT.html#96490caf2c
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc.

Panowie, jakis spocik w Niedziele wieczór czy wszyscy na Karaibach ?

Panowie to może jakiś spontan jak dacie rady dla odświeżenia starej ekipy:)

Spot wyjazdowy do Tarnowa zapraszam. Zebranie 21,10,2018 o godzinie 18 plac Czerwona Torebka i o 18.15 wyjazd grupą do Tarnowa.
2018-10-12 10_26_00-(3) Alfaholicy Dębica.png

[MENTION=11798]Ramzes_II[/MENTION] jak ja Cię dawno nie widziałem,

Myślę że pod Torebkę tez przyjadę.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

W takim razie w niedzielę 21 piździernika spotykamy sie pod Torebką o 18. Do Tarnowa jechac nie musimy.

Dzięki za spotkanie. Przybyło nas całkiem sporo. Włodek wrzuc fotki. Pozdrawiam !

Qrde, że ja nie widziałem tego tematu wcześniej... bym podjechał.

Rowniez dziekuje.
Włodek już coś tam na fejsa wrzucił. Następne spotkanie pewnie za miesiąc w Szczucinie na zaproszenie kolegów którzy nas dzisiaj odwiedzili.

Rowniez dziekuje.
Włodek już coś tam na fejsa wrzucił. Następne spotkanie pewnie za miesiąc w Szczucinie na zaproszenie kolegów którzy nas dzisiaj odwiedzili.

Kurde. Jak macie fotki to zapodajcie tu. Ja na szajsbuka podgladu nie mam i miec nie bede. Do Szczucina z chęcią pojadę !

Amortyzatory
Powrót