• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

14725605_1341254155938805_2547292652054939450_n.jpg
Jutro spotkanie :). Przybywajcie w ilościach hurtowych to pierwsze w tym roku :)
Czerwona torebka 19.00

czy w Dębicy są spotkania co tydzień bo jak nigdy mam wolną niedzielę a nie wiem czy dzisiaj (26.02) się spotykacie.

Ma ktoś na zbyciu jedną ramkę Alfaholików? Jedna nie przetrwała mi zimy.
46.jpg

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Wlodziu, postaram sie byc chociaz na chwile. Byle na mecz zdazyc pozniej⚽

Ostatnia edycja:
Witam, aby nie zakładać nowego tematu . Ktoś może z okolic Ropczyc?? potrzebuje podpiąć się pod komopa w celu diagnostyki usterki ew błędów

Oglądając filmy i zdjecia z Włoskiej Wiosny widzę że mam czego żałować. Niestety siła wyzsza i nie pojechałem, choć o 8 rano nawet auto odkurzalem przed wyjazdem:\
Ile było Alf z Debicy?

Powitać Dębice ;) Bawię się w Mirka handlarza i jakby ktoś był zainteresowany to mam 6 sztuk 17" felg, z czego 4 na oponach letnich. Pozdro

Amortyzatory
Powrót