Teraz czekam na spoiler z CF, powinni celnicy niedługo wypuścić i zakładam. Potem obudowy lusterek bo też mi się podobają!
Cześć, jak planujesz zamontować spoiler?
Lusterka i przód montuje mi dealer, ale na spoiler pożałowałem kasy:/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Teraz czekam na spoiler z CF, powinni celnicy niedługo wypuścić i zakładam. Potem obudowy lusterek bo też mi się podobają!
Cześć, jak planujesz zamontować spoiler?
Lusterka i przód montuje mi dealer, ale na spoiler pożałowałem kasy:/
Wiem wiem właśnie, już od jakiegoś czasu mam na nich zakusy, plus intake V2 i jest 350Za kilka miesięcy lecę do USA to może wtedy kupię, przynajmniej obejdzie się bez vatu i cła.
Weź od razu zgrzewkę, pomyśl o kolegach![]()
Bo tam jest duuuużo zmienione, nie tylko sama moc szczytowa, ale cały przebieg i wszystkie tryby DNA... Ciekawe, czy w końcu zrobili "pops and bangs", bo nie śledziłem ostatnio ich wątku.
Boże w jakim ja świecie żyje. Jeszcze myślałem, że można z Tobą normalnie porozmawiać, że doszliśmy do konsensusu, że premium to dla każdego coś innego.
Osobiście zawsze za premium uważałem wysoką jakość wykonania, dopracowanie w każdym calu a co za tym idzie przyjemne i bezproblemowe użytkowanie.
Nie było słychać co za samochodem się dzieje? To też generowane? Ja bym wolał mieć generowane bo to co dostałem w samochodzie w wersji Veloce za cwierć miliona to śmiech.Sztucznego dźwięku wydechu nawet nie będę komentował,
To przecież ustaliliśmy wcześniej. Właśnie o tym piszę. Wymieniam co jest dla mnie premium. Nie rozumiem o co ci chodzi.Pamiętaj, nowoczesność w tym wydaniu nie zawsze jest dla każdego odpowiednia.
Jeśli pocisz się na myśl, że ktoś może mieć inne zdanie to faktycznie może nie warto. Proponuję zaglądać do Nasze Belle gdzie są wyłącznie pochwały i jest komfortowoAle chyba nie ma sensu się więcej pocić.
Nie chcę żeby wszystko za mnie robił samochód.
A dlaczego nie? Co to za problem. Mam worek pieniędzy i chcę to mieć. Jeśli producent potrafi takie rzeczy wykonać to świadczy o jego rozwoju i technologii jaką dysponuje. W Giulii jest np technologia, że ch.. wie jak mierzyć olej. Kiedy się odświeża. Są różne wskażniki na dwóch róznych ekranach. Pranoja. Różnica miedzy np BMW a Alfą jest taka w tym xboxie jaki przytoczyłeś, że BMW po prostu jakby trzeba było to by to zrobili w kilka miesięcy a Alfa nie jest w stanie tego zrobić. Leży elektronicznie. Fizycznie w sumie też bo kompa zalewa.Może wrzućmy jeszcze do samochodu xboxa czy plejaka? Rozpoznawanie głosu, najlepiej Alexe z AWSa z IoT plus cały cloud environment, może IaaS? A co tam niech jeszcze pyka Big Data po drodze. Paranoja.
A to tak na podsumowanie:
https://www.youtube.com/watch?v=UIzwQbOOBkY
BTW niestety do tego to zmierza.
Ot taka dyskusja z Tobą jak z czterolatkiem
jakoś ominęliście jak pisałem o V8, manualnym 2wd 4wd, pogrzewanym radarze. W Giulii to sobie wyjdź i przetrzyj szmatą śnieg. O precyzyjnym sterowaniu skrzynią biegów. To jest to "dopracowanie w każdym szczególe". Są o krok dalej. Skupiacie się na krytykowaniu elektroniki bo wam nie jest potrzebna. Po tej dyskusji odnoszę wrażenie, że się jej boicie. Nie potraficie korzystać. Ogłupi to was i przestaniecie być ludźmi albo ktoś was będzie podsłuchiwał. Trochę to straszne i zastanawiające.A co do bycia/niebycia premium, gdyby o byciu premium decydowała ilość elektronicznych gadżetów w aucie, to markami premium byłby Kia czy Renault
nie wiadomo po co Ty próbujesz tworzyć swoje definicje i próbujesz do nich przekonywać innych.
Zdecydowanie. Cytując klasyka, "nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem". Pozdrawiam i wychodzę po angielsku.To chyba o czymś świadczy![]()
generalnie na świecie, czy też powiedzmy wśród dziennikarzy motoryzacyjnych, panuje raczej jednomyślność na tak
[MENTION=73165]azar[/MENTION] - zgadzam się z Tobą w 100%, niestety część ludzi, która wydała to 150+ tysięcy musi sobie wmawiać, że zrobiła dobrze i nie zmarnowała pieniędzy, co wiąże się z faktem, że są głusi na wszelkie argumenty.
Giulia to fajny samochód biorąc pod uwagę stosunek ceny do tego co otrzymujemy w zamian. Do Audi czy BMW jej nadal "nieco" brakuje.
Jednak pomimo wad i braków Giuli to nadal rozważam jej zakup![]()